Hyppää pääsisältöön
Maria ja Reino Nordin

Me Naiset: Maria Nordin avautui Reino-miehensä päihdeongelmista ja raitistumisesta: Hän on kuin uudelleensyntynyt!

Arkkitehti ja bloggaaja Maria Nordin kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa avoimesti aviomiehensä Reino Nordinin päihdeongelmista.

Reino Nordin nousi otsikoihin, kun poliisit pysäyttivät laulajan auton ja löysivät sieltä kannabista. Myöhemmin poliisit tutkivat myös Nordinien kodin. Maria ja pariskunnan lapset olivat tuolloin Thaimaassa.

Reino sai tuomion huumausaineen käyttörikoksesta. Sen jälkeen kaikki muuttui, ja Reino luopui päihteistä.

− Vuosia menimme samaa rataa. Yritin muuttaa Reinoa, hoitaa hänen ongelmiaan. Yritin puhua hänelle järkeä, uhkailin jopa lähtemisellä. Riitelimme päihteistä usein. Monta kertaa olin vähällä jättää Reinon. Kai se oli rakkaus, joka aina sai minut palaamaan ja yrittämään uudelleen. Varmaan mukana oli myös läheisriippuvuutta, Maria kertoi Me Naisille.

Lue myös: Tällaisia summia Reino Nordin käytti huumeisiin!

Epäili raitistumista

Marian mukaan ainoastaan Reino ei aiheuttanut ongelmia perheessä. Ajoittain Marian oli vaikea käsitellä aviomiehensä päihderiippuvuutta ja tukea tätä toipumisessa.

− Se, että läheinen vahtii ja syyllistää päihdeongelmaista, pahentaa tilannetta. Mielestäni toisen kontrollointi on yhtä lailla addiktio. Rakkaus ei paranna, ellei riippuvainen itse halua parantua.

Maria myöntää, että hänen oli aluksi vaikea uskoa Reinon jättäneen päihteet vuosia jatkuneiden ongelmien jälkeen.

− Kun hän viime kesänä oli ollut raittiina viikon, minuun iski hetkeksi epäilys. Yllätin itseni miettimästä, onko hän juonut tai ottanut jotakin. Reino huomasi heti, että jokin oli vialla. Muistan yhä hänen sanansa: Tästä ei tule mitään, jos sinä et usko minuun. Nyt kaikki menee juuri kuten pitää. Reino ei ole antanut minulle yhtään syytä epäillä häntä.

Lue myös: Reino Nordinin huumesotku pahenee: veti kokaiinia baarissa!

Reino muuttui täysin

Maria kertoi, että Reinon todellinen luonne on tullut esiin raitistumisen myötä.

− Hän on kuin uudelleensyntynyt, täynnä elämäniloa ja energiaa. Reino on ryhtynyt skeittaamaan, lumilautailemaan ja pelaamaan sulkapalloa, tennistä ja golfia. Reino on komeampi kuin koskaan. Olen aivan häkeltynyt siitä ihmisestä, joka Reinosta on kuoriutunut. Koko suhteemme ajan minulla on ollut aavistus siitä, millainen ihminen hän todella on. Nyt näen hänen aidon, upean persoonansa päivä päivältä kirkkaammin.

Lähde: Me Naiset


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Atte Kajova

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!