fbqMe Naiset: Kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelällä on aivokasvain - Sanna Marin järkyttyi syvästi | Seiska
Johanna Ojala-Niemelä

Me Naiset: Kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelällä on aivokasvain - Sanna Marin järkyttyi syvästi

Uutiset | 09.12.2020 10:12

Tänään (9.12.) ilmestynyt Me Naiset -lehti kertoo, että kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelällä, 46, on diagnosoitu aivokasvain.

Sdp:n riveissä vaikuttavalle rovaniemeläiselle Ojala-Niemelälle tehdään leikkaus vielä nyt joulukuussa, ja viikkojen sairausloma alkaa 14. joulukuuta, tuore lehti kertoo.

Alkusyksynä Johannalle alkoi ilmetä päänsärkyä, jotka perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja päätteli johtuvan stressistä tai ikänäöstä. Mutta väsymys kasvoi ja pakotti Johannan pysähtymään.

– Kasvain on lääkäreiden arvion mukaan hyvänlaatuinen, mutta tilanne varmistuu vasta leikkauksessa. Uutinen oli kieltämättä järkytys keskellä kiireistä vuotta, Johanna Ojala-Niemelä sanoi lehdelle.

Johanna on naimisissa Esa Niemelän kanssa ja heillä on kaksi kouluikäistä lasta.

Lue myös: Huippuviulisti Jaakko Kuusistolla on aivokasvain - paljasti järkyttävän uutisen somessa, meni lääkäriin vasta vaimon pyynnöstä: "Luultavasti pahanlaatuinen"

Sanna Marin järkyttyi

Suomen pääministeri Sanna Marin, 35, on julkaissut sosiaalisessa mediassa viestin, jossa hän kertoo järkyttyneensä kuultuaan Johannan aivokasvaimesta.

- Kun Johanna kertoi sairaudestaan, se järkytti ja pysäytti. Yhdessä olemme itkeneet ja pohtineet tulevaa. Toivomme kaikki, että Johanna toipuu hyvin ja voi jälleen tarttua perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan tehtävään. Voimaa ystävä (sydän), Sanna kirjoitti Twitter-tilillään.

Lue myös: Useat julkkikset seisovat Sanna Marinin tukena! Pääministerin jakku-kuvasta some-ilmiö – poseeraavat ilman paitaa!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press ja Twitter

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!