Uutiset

Mauttomuuden huippu? Axl Smith käänsi oikeudenkäyntinsä muotikuvauksiksi - katso!

04.05.2016 23:42

Tänään Helsingin käräjäoikeudessa käsiteltiin ensimmäistä juontaja Axl Smithin salakatseluepäilyyn liittyvää rikosasiaa.

Pakkokeinoistunnossa aiheena olivat matkustuskiellon kumoaminen ja takavarikon kumoaminen. Oikeus päätyi kumoamaan Axl Smithin matkustuskiellon. Samoin takavarikko kumottiin muuten, paitsi sen Axlin tietokoneen sisällä olevan datan osalta, joka liittyy tapaukseen.

Päätös jäi kuitenkin oikeudenistunnossa sivuseikaksi. Axl herätti heti saapuessaan huomiota sillä, että hän käytti sisätiloissa aurinkolaseja. Seiskan toimittaja myös kuvaili Axlin käytöstä ylipäätään ylimieliseksi. Ihmetystä herätti se, että lämpimästä päivästä huolimatta Axl oli pukeutunut paksuun villakangastakkiin.

Erikoisen asukokonaisuuden funktio selvisi vasta useita tunteja käräjäoikeuden istunnon jälkeen. Axl postasi nimittäin Instagramiinsa kolme kuvaa, jotka näyttävät kuin muotilehden sivuilta revityiltä.

 

 

On vaikea uskoa, että kyseessä rikosasia, jossa Axl Smithiä epäillään jopa kymmenien seksikumppaniensa salakuvaamisesta.

 

 

Axl on myöntänyt salakuvaamisen ja pyytänyt sitä anteeksi. Siihen nähden tällaisten kuvien julkaiseminen on yllättävä valinta.

 

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Sami Sinokki
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!