fbq
Uutiset
29.01.2014 13:12
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus
Matti Vanhanen ja opettaja-rakas kuhertelivat kirjamessuilla - kuvat!
Matti Vanhanen ja opettaja-rakas kuhertelivat kirjamessuilla - kuvat!
Uutiset
29.01.2014 13:12
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska paljasti syyskuun lopussa, että ex-pääministeri Matti Vanhanen on bongattu toistuvasti Raumalta tumman kaunottaren seurasta. Tuolloin tiesimme kertoa, että Matin uusi sydänkäpynen on kuvankaunis peruskoulunopettaja.

Miehiseltä näkökulmalta asiaa tarkasteltuna voidaan todeta, että Matti on löytänyt rinnalleen todellisen unelmien naisen. Daami nimittäin ymmärtää myös jääkiekon päälle. Rakastunut kaksikko ikuistettiinkin ensimmäiseen yhteiskuvaan Rauman Kivikylän areenalla Lukko-HIFK-ottelun erätauolla!


 

"Suhde on erittäin vakaalla pohjalla"

Sittemmin Matin ja kaunottaren suhteesta on tihkunut runsaasti lisätietoa Seiskan toimitukseen. Parin suhteen kerrotaan olevan erittäin vakaalla pohjalla.

Seiskan paparazzi teki parin lämpimistä väleistä myös vastaavan havainnon toissa viikonloppuna Helsingissä järjestetyillä matkamessuilla. Kaksikko nimittäin kierteli messualuetta läpi erittäin lämpimissä tunnelmissa.

 

 

Rakastunut pari pidättäytyi julkisella paikalla pussausten kaltaisilta hellyydenosoituksilta, mutta käsi kädessä kuitenkin kuljettiin niin tiiviisti, että kuherteluksi sen sivulliset tulkitsivat. 

 

 

Matkustelu saattaakin hyvin olla parin yhteinen harrastus, kun kerran aiheeseen keskittyneillä messuilla oltiin. Erityisesti Mattia ja opettajaa kiinnosti messujen Suomi-puoli, jolla he viihtyivät pitkän tovin.

 

KATSO MYÖS:

VIP Matti Vanhanen ja opettajaa-kulta lätkämatsissa - kuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »