Matti Nykänen vihkipapin palkkiokohusta: Saako viimeisen voitelun ilmaiseksi?

Uutiset | 08.10.2014 17:47

Matti Nykänen, 51, avioitui heinäkuussa näyttävin menoin joutsenolaisen Pia Talonpojan kanssa. Papin aamenen jälkeen Pia, 45, otti sukunimekseen Nykänen. Nyt kolme kuukautta häiden jälkeen parin vihkipappi Pirkko "Piikkis" Piikkilä on astunut jälleen valokeilaan. Eläkkeellä oleva hengentyöläinen valittaa jääneensä ilman rahallista korvausta, joka hänelle luvattiin ennen häitä.

 

 

"Olin oikea videotähti"

Taannoin iltapäivälehdessä Piikkilä valitti jääneensä palkkioitta, vaikka hoiti sekä vihkimisen että siihen liittyvät haastattelut useisiin eri medioihin mielestään erinomaisen hyvin.

- Olin oikea videotähti! Lisäksi ajoin kesämökiltäni pariskunnan kotiin suunnittelupalaveriin ja ennen häitä vielä harjoituksiin, Piikkilä tuhahti.

Nykäsen vihkipappi oli sopinut kuvauspalkkiostaan bestmanina toimineen Seiskan toimittajan Kai Merilän kanssa. Matin ja Pian häät lähetettiin SeiskaLivessä suorana lähetyksenä.

- Nyky-Suomessa kaikki palkkiot maksetaan ainakin meillä verokorttia vastaan. Pappi sai lopulta "vaivanpalkkansa", kun oli viimein toimittanut virallisen verokorttinsa, bestmanina toiminut Kai Merilä kommentoi.

 

Matti: No paljonko se pyhä henki maksaa?

Matti Nykänen on itse kummissaan vihkipapin pyytelemästä palkkiosta.

- Mikä se on sitten se pyhän hengen hinta, häh? Voisiko kyseinen henkilö kertoa sitten samalla sen, mikä on viimeisen voitelun hinta, niin ehdin alkaa säästää!

Matti kertoo, että vihkipappi oli tullut äskettäin jopa hänen kotiovelleen keskustelemaan maksamatta jääneestä korvauksesta.

- Olipas tapaus! Mutta asia on nyt hoidossa ja kolehti kerätty, Matti laukoo.

LUE MYÖS:

Nykäsen häissä bailattiin villisti: Matti tanssi kuin Travolta konsanaan - video!

Näin Matti ja Pia Nykäseltä kulki häävalssi - video!

Matti ja Pia Nykäsen ensitunnelmat vihkimisen jälkeen: Olo kuin omenalla – video!

Matti ja Pia Nykäsen hääyön jälkeinen päivä: Rakkautta, olutta, karaokea ja seksipaljastus - video!

Bestman puhui koskettavasti, bändin johtaja rivoili - Puheet Matti Nykäsen häistä!

 

 

 

 

 

Teksti:Kai Merilä
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!