Matti Nykänen

Matti Nykänen -revyyn kulisseissa riitaa – Matti tulistui Jussi Niemelle: Pure vaimoasi korvaan!

20.05.2017 09:01

Legendaarisen mäkikotkan Matti Nykäsen, 53, nimeä kantava revyy on ollut vastatuulessa, sillä Iltalehti uutisoi MagnumLiven vetäneen esitykset pois tältä keväältä ja siirtäneen ne syksylle.

Kiistaa on myös Iltalehden mukaan syntynyt siitä, kun Masan hittibiisien sanoittajalta ja säveltäjältä Jussi Niemeltä ei ole kysytty lupaa hänen tekemiensä kappaleiden esittämiseen.

- Ei meillä ole mitään kiistaa, vaan meillä on kaikki oikeudet. Kaikki sloganithan ovat minun suustani, ja Niemen Jussi saa Teostolta korvauksen. Jussin puheet kuulostavat kummallisilta, Matti hämmästelee.

Jussi kertoi Iltalehdessä, että hän oli alun perin suunnitellut Matti-musikaalia, mutta idea varastettiin häneltä.

- Minun puolestani Matti saa esiintyä lavalla, mutta laulakoot Meiju Suvaksen kanssa vaikka Pure mua -biisiä, Jussi sanoi Iltalehdessä.

Matti tulistui Jussin kommentista.

- Purkoon Päiviä (Jussin vaimoa) korvaan ja laulakoon Liljankukkaa yötä päivää. Minä sanon, että tuo on katkeran miehen puhetta. Jokainen hoitakoon omat tonttinsa, niin kuin jääkiekossa sanotaan. Jussi on suunnitellut musikaalia jo 12 vuotta, mutta perkele, minä kyllästyin odottamiseen ja sanoin, että tehdään revyy.

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!