Seiska

Matti Nykänen laulattaa ihmisiä Seiskan pikkujouluristeilyllä: näillä kappaleilla pääsee duettopariksi!

Uutiset | 14.09.2017 17:14

Seiskan juhlavuosi huipentuu marraskuussa upeasti Seiskan 25 v. -pikkujouluristeilyyn. Juhlaristeily järjestetään Silja Europalla Helsingistä Tallinnaan 9. marraskuuta 2017.

Risteilylle saapuu myös kaikkien aikojen mäkikotka Matti Nykänen.

− Odotan risteilyä hyvin paljon. On mukavaa päästä juttelemaan risteilijöiden kanssa. Seiskan pikkujouluristeilyllä on varmasti hieno meininki, Matti kertoi.

Risteilyllä on ainutkertainen mahdollisuus päästä laulamaan karaokea Matin ja CatCat-duon kanssa. Matti rohkaiseekin kaikkia osallistumaan yhteiseen hauskanpitoon.

− Karaokessa on se hyvä, ettei tarvitse osata laulaa. Meikäläinen voi laulaa jonkun kanssa esimerkiksi Tahdon sulle olla hyvin hellä -kappaleen – tai vaikka Tsingis Khanin! Täytyykin treenata ne valmiiksi.

Matti lupaa, ettei Seiskan pikkujouluristeilystä puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

− Siellä sattuu ja tapahtuu, mutta kun sen jälkeen on viikon juomatta, niin hyvin siitä selviää. Kun lähtee meikäläisen kanssa laivalle, niin bileet on taattu, mäkikotka lupasi.

Matin ja CatCatin lisäksi risteilyllä nähdään muun muassa Janna, Vicky Rosti sekä Freeman ja Menneisyyden vangit. Risteilykansaa tanssittaa seksikäs dj-duo Amanda Harkimo ja Suvi Pitkänen.

Pikkujouluristeilyn risteilyisäntänä toimii Jethro Rostedt ja risteilyemäntänä iki-ihana Martina Aitolehti!

Jethron isännöimässä Seiska-bingossa voit voittaa huimia palkintoja, muun muassa 777 euron pääpalkinnon!

Kirsikkana kakun päällä Scandinavian HUNKS esittää uuden seksikkään sänkynumeronsa Sleep with Hunks, joka on täynnä silmäkarkkia ja viettelevää menoa.

Hyödynnä huipputarjous: kaksi yhden hinnalla! Tarjous on voimassa 7.-17.9. Tarjous koskee kaikkia hyttiluokkia ja vain uusia varauksia. Varaa matkasi Matkavekan verkkosivuilta.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!