fbq
Uutiset
15.01.2017 15:02
Teksti: Heli Karonen|Kuvat: Seiskan toimitus
matti nykänen poseeraa
Matti Nykänen jännittää Supertähdet-mikrofoneja: Vessareissun teen kyllä ilman!
Uutiset
15.01.2017 15:02
Teksti: Heli Karonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Kiekkolegenda Teemu Selänteen isännöimän Supertähdet-ohjelman kuvaukset starttasivat viime viikolla Las Vegasissa. Ohjelman urheilijasankarit lähtivät kohti määränpäätä viime viikon torstaina (5.1.) . Seiskan paparazzi bongasi tähtikaartin Helsinki-Vantaan lentoasemalla, jossa he Matti Nykäsen johdolla odottelivat seikkailun alkua.

– Hieman jännittää, mitä sitä kieltämään. Kauhea flunssa on yrittänyt iskeä, mutta ei sellaiset mäkimiestä helposti kaada. Onneksi on villasukat mukana, Matti kertoi Seiskalle.

"Silmät kiinni ja alas!"

Mäkikotka odotti matkaa innolla.

– Tästä tulee varmasti melkoinen seikkailu. Luvassa on varmasti paljon yllätyksiä. Kyllä sitä hypätä osaa, kun laittaa silmät kiinni ja antaa tulla alas, mutta mitähän kaikkea muuta siellä on luvassa, Matti pohti.

– Sekin hieman jännittää, että mikrofonin pitää olla koko ajan päällä. Vessareissun teen kyllä ilman kuulijoita ja katselijoita, mäkikotka naurahti.

Uusia tuttavuuksia

Matti Nykänen tuntee muut Supertähdet, ex-futari Sami Hyypiän, golffari Minea Blomqvistin, lumilautailija Peetu Piiroisen, nyrkkeilijä Eva Wahlströmin ja pesäpalloilija Toni Kohosen, vain pintapuolisesti.

– Teemuunkaan en ole voinut tutustua, kun hän on asunut jo ikuisuuden siellä Ameriikoissa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »