Uutiset

Matkustelua korona-aikana! Sofia Belórf vastaa somekohuun: ”Otimme mieluummin haukut!”

27.09.2020 07:03

Sosiaalisessa mediassa Sofia Belórfia, 30, ja Stefan Thermania, 33, arvosteltiin siitä, että he eivät jääneet lomamatkansa jälkeen omaehtoiseen karanteeniin.

Lue myös: Raju riita kotona! Sofia Belórf pakeni Stefan Thermania keskellä yötä - kohuparin kotiesittely Seiskassa: "Stefu suuttuessaan heittelee tavaroita"

– Mietittiin, että pitäisikö laittaa kuvia yksityiskoneesta ja privajahdista, jossa kapteeni mittasi joka aamu meiltä kuumeen ja pysyttelimme aluksessa, jossa meillä oli oma kokki. Mutta otimme mieluummin ne haukut, sillä emme halunneet vaikuttaa pröystäileviltä. Olisi ehkä kannattanut, Sofia harmittelee.

Lue myös: Stefu paiskoi Sofia Belórfin tavarat pihalle?!  Nyt puhuu Stefan Therman uusien naapureiden todistamasta riidasta!

– Kävimme matkan jälkeen varmuuden vuoksi koronatestissä, ja ne olivat tietenkin negatiivisia. Jotkut matkustavat korona-aikaan turistikoneella, eivätkä silti jää karanteeniin, sitä en ihan ymmärrä.

Lue myös: Sofia Belórf avautuu kohupariskunnan riidasta: ”En aina voi oikein sietää Stefun bilettämistä!”

Ero?

Stefanin ja Sofian suhteen tila nousi torstaina (24.9.) ja perjantaina (25.9.) puheenaiheeksi, kun Stefan julkaisi dramaattisia ja eroon viittaavia viestejä Instagram-videotarinassaan.

– On parempi olla yksin kuin väärän ihmisen kanssa, kuvassa luki.

Lue lisää: Sokkiero?! Stefan Therman julkaisi tyrmääviä ilmoituksia somessa - suhde Sofia Belórfiin dramaattisesti ohi? "On parempi olla yksin"

Tuore päivitys herättää runsaasti kysymyksiä. Ovatko Stefan tai Sofia jo eronneet, vaikka he vasta muuttivat uuteen yhteiseen kotiinsa?

Seiska tavoitti Sofian perjantaina. Sofia ilmoitti, ettei kommentoi julkisuudessa parisuhteensa tilannetta, mutta antoi ymmärtää, että Stefanin somepäivityksiä ei pitäisi tulkita aina kovin kirjaimellisesti.

– Stefu on harrastanut mietelauseiden julkaisemista sosiaalisessa mediassa aina. Ihmiset tietysti olettavat, että ne liittyvät minuun. Stefulla on kuitenkin muutakin elämää kuin minä.

Lue lisää: "Stefulla on muutakin elämää kuin minä" - Seiska tavoitti Sofia Belórfin erohuhujen keskellä: "Minulla on kaikki hyvin"

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!