Hyppää pääsisältöön
Terhi Alanyan Lara-tytär on ylpeä äidistään.

Matkaoppaat-sarjan Terhi Alanyan Lara-tytär, 16: Olen ylpeä äidistäni!

Matkaoppaat-sarjasta tuttu Terhi Alanya asuu kahden kouluikäisen lapsensa ja miehensä kanssa Turkissa osan vuodesta. Detur-matkatoimiston laatujohtajana työskentelevä ex-missi esitteli Seiskalle 16-vuotiaan Lara-tyttärensä.

Lue myös: Matkaoppaat-sarjan Terhi Alanya esittelee ensimmäisen kerran Lara-tyttärensä, 16 – yhteiskuvat!

Terhillä stressaava työ

Lara on oppinut äidiltään tiukan työmoraalin. Hän on hakenut tänä keväänä ensimmäistä kertaa kesätöitä Vantaan kaupungilta ja valmistautuu samalla kansainväliseen SAT-kokeeseen tähtäimenään myöhemmin Aalto-yliopiston pääsykokeet.

Lue myös: Matkaoppaat-sarjan Terhi Alanya on kontrollifriikki äiti - Lara-tytär, 16: Äiti soittaa kolmen minuutin välein!

– Haluan päästä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa kiinni työmaailmaan! Minulle on tärkeää, että tienaan rahani itse. Kun nainen menee Turkissa naimisiin, hän jää usein kotiin ja viettää päivät kavereiden kanssa kahvilla ja kampaajalla. Haluan olla kannustamassa naisia työelämään ja johtajan virkoihin, Lara sanoo.

Lue myös: Terhi Alanya ja Lara-tytär, 16, paljastavat: Näistä asioista olemme riidelleet eniten!

Hän näkee äitinsä työn matkatoimiston aluejohtajana stressaavana, minkä takia ei ole valmis seuraamaan uravalinnoissaan äitinsä jalanjälkiä.

– Kunnioitan ja arvostan sitä, mitä hän tekee työkseen. Olen ylpeä äidistäni. Molemmat vanhempani ovat turisti-alalla, ja olen nähnyt, millaista se on. Se ei ole minua varten. Haluan opiskelemaan kansainvälistä kauppaa. Toivottavasti pääsen yhdistämään työhöni myös vähäosaisten auttamisen.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Petri Voutilainen

>

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!