Matkaoppaat-Terhi uudesta tv-sarjasta: Jätin juhlimisen Niko Saariselle ja Maisa Torpalle!

Matkaoppaat-Terhi uudesta tv-sarjasta: Jätin juhlimisen Niko Saariselle ja Maisa Torpalle!

Uutiset | 27.01.2016 18:45

Detur-matkatoimiston laatujohtaja, Matkaoppaat-sarjasta tuttu Terhi Alanya on mukana keväällä Fox-kanavalla alkavan Alanyan sankarit -sarjan toisella tuotantokaudella. Terhi tutustui sarjan kuvauksissa Niko Saariseen ja Maisa Torppaan, jotka ottivat hänen puolestaan ilon irti Alanyan villistä yöelämästä.

– Turkin Alanya on bilekaupunki, joten iso osa jäisi näyttämättä katsojille, jos yöelämää ei olisi kuvattu. Koska en itse kovinkaan usein juhli, oli hienoa, että Niko ja Maisa pääsivät ottamaan ilon irti yöelämän annista. Alanya otti heidät omakseen, Terhi naurahtaa Seiskalle Fox-kanavan pressitilaisuudessa.

Matkalaukkuelämä tuttua

Kun Terhi suuntaa yöelämään, valitsee hän paikan, jossa voi nauttia punaviiniä ja kuunnella livemusiikkia.

– Käyn korkeintaan kerran kuukaudessa yöelämässä. Minulla on sen verran paljon töitä, ettei juhlimiselle jää aikaa.

Terhi asuu perheensä kanssa sekä Alanyassa että Vantaalla, joten hän on tottunut matkalaukkuelämään.

– Se on täysin vuodesta kiinni, olenko enemmän Turkissa vai Suomessa. Koska työskentelen koko matkatoimiston laatujohtajana, joudun matkustamaan myös muissa kohteissamme, kuten Tunisiassa, Egyptissa, ja Thaimaassa. Kaipaan, että saisin olla enemmän asiakkaiden kanssa. Matkatoimiston pienimmät asiat eivät ole enää vastuullani, joten pitää olla melkein sotatila tai evakuointi, kun puhelimeni soi keskellä yötä, Terhi kertoo.

Turkkilainen mies toi alalle

Terhi on ollut lähes 20 vuotta naimisissa turkkilaisen aviomiehensä kanssa. Hän naurahtaa, ettei koskaan suunnitellut muuttavansa Turkkiin.

- Se oli ainoa kohde, johon saimme aikoinaan äkkilähdön. En olisi muuttanut sinne ja lähtenyt matkailualalle, jos en olisi sattunut löytämään turkkilaista miestä. 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!