Uutiset

Masennuksen selättänyt Nina Mikkonen elämäntaparemontistaan: ”En halua poikieni jäävän orvoksi!”

24.11.2019 07:02

Timo T.A. Mikkosen kuoleman aikoihin Suurin pudottaja -kilpailun voittaja Nina Mikkonen sairastui masennukseen, jonka on selättänyt muun muassa elämäntaparemontin avulla. Hän onkin ikuisesti kiitollinen osallistumisestaan Suurimpaan pudottajaan.

– Tämä oli mielelle tervehdyttävä matka. Kun voin fyysisesti paremmin, jaksan henkisestikin. Olen vireämpi kuin ennen.

Lue myös: Suurin pudottaja -voittaja Nina Mikkonen avautuu rahahuolistaan: ”Minun luullaan elävän sosiaalituilla!”

Kilpailun alun lääkärintarkastus tuotti Ninalle haasteita. Hän hengästyi heti pyöräilytestissä. Kunto kuitenkin parani ohjelmassa niin, että hän polki viimeisessä haastetehtävässä peräti 85 kilometriä.

– Alussa puuskutin jo nähdessäni pyörän, ja riski saada infarkti oli koholla. Nyt kaikki arvot ovat paremmat, ja tällä tiellä aion myös jatkaa, sillä haluan terveemmän vanhuuden. En halua poikieni jäävän orvoiksi.

Kuntoilu on jäänyt osaksi Ninan arkea.  – Liikunnasta on tullut yhteinen harrastus poikieni Matiaksen ja Mikaelin kanssa.
Kuntoilu on jäänyt osaksi Ninan arkea.  – Liikunnasta on tullut yhteinen harrastus poikieni Matiaksen ja Mikaelin kanssa.

 

Lue myös: Nina Mikkonen ajautui rajuun riitaan Niina Kuhdan kanssa Suurin pudottaja -kuvaksissa – ”Sovimme välit, kun finaalijakso kuvattiin!”

Nina haluaa olla kannustava esimerkki pojilleen.

– Vaikka elämässä on rankkaa, uskoa ja toivoa ei kannata menettää, hän kiteyttää.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!