Martina avautuu hurjasta ulosottokierteestään - tässä on kuitenkin totuus!

Martina avautuu hurjasta ulosottokierteestään - tässä on kuitenkin totuus!

16.02.2016 11:59

Kohukaunotar Martina Aitolehti avautui maanantaina (15.2.) uudessa Fit-lehden blogissaan rajusta ulosottokierteestään.

Martina tietää, mistä puhuu, sillä Seiskan 9. helmikuuta tilaaman ulosottorekisterin mukaan hänellä oli tuolloin yhä ulosotossa ruhtinaalliset 15 182 euroa!

Kirjoituksessaan Martina vetoaa huonossa raha-asioiden hoidossa nuoruuden tyhmyyteensä.

Olen nuorena tyttönä hoitanut asioitani huolettomasti ja tehnyt myös klassiset mokat, jotka moni tyttö tekee: rakastuneena ottaa nimiinsä poikaystävien puhelinliittymiä ja asuntoja… ja kuinkas siinä yleensä käy? Näin on käynyt minullekin ja ulosottokierre ollut pitkä… tiedän. Moni tästä jaksaa minulle usein muistuttaakin.

Martina ei kuitenkaan voi syyttää rahaongelmistaan vain ex-poikaystäviään. Todellisuudessa suurin osa Martinan ulosottorekisterin saatavista koostuu nimittäin maksamattomista veroista, parturikampaajakoulumaksuista ja asianajokuluista - eli ihan Martinan omista, henkilökohtaisista laskuista.

 

Äiti maksoi velat pois

Blogikirjoituksen mukaan velat on nyt maksettu, sillä Martina on vihdoin nöyrtynyt pyytämään apua.

Reilu viikko siitten soitin äidilleni ja pyysin auttamaan minua hoitamaan ulosottovelat pois. Asiaa ruvettiin työstämään ja tänä aamuna kaikki velat on maksettu. Olo on oikeasti aika huojentunut. Mietinkin, miksi en ole tehnyt tätä paljon aikaisemmin. No koska on niin hemmetin vaikea pyytää apua. Tämä pätee muissakin jutuissa. Moni asia menisi helpommin, jos vain opettelisi pyytämään apua tarpeen vaatiessa.

 

 

Teksti: Hanna Juntto
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!