Hyppää pääsisältöön
Martina Aitolehti

Martina Aitolehti lanseerasi uuden vaatemalliston - Nanna Karalahdella merkittävä rooli projektissa!

Martina Aitolehti lanseerasi uuden Yvette x Martina AW2019 -mallistonsa tänään.

Martina ja Yvette lanseerasivat ensimmäisen yhteistyömallistonsa toukokuussa. Nyt markkinoille saadaan jo toinen mallisto, vain viisi kuukautta edellisen julkaisun jälkeen.

- Ensimmäinen mallistomme oli todella hyvä. Päätimme tehdä uuden heti tähän syksyyn, Martina iloitsi Seiskalle.

Lue myös: Kuvaharvinaisuus! Martina Aitolehti julkaisi rakkauden täyteisen yhteiskuvan Stefan Thermanin kanssa - "Tän tyytyväisempi en voisi olla!"

Martina Aitolehti

Martina tunnetaan yrittäjänä, joka kiinnittää huomiota pienimpiinkin yksityiskohtiin. Hän oli mukana malliston jokaisen vaatekappaleen suunnittelussa.

- Olen vaikuttanut mallistoon täysin. Sain Yveteltä näytekappaleita, materiaaleja ja värejä. Valitsin niistä ne, jotka olivat hyviä käyttövaatteita ja minun näköisiäni. Sain valmiita piirroksia ja malleja, joita muokattiin toiveideni ja huomioideni mukaan. Sanoin heti alussa, että jos teemme vaatemalliston, pitää se tehdä isosti. En halunnut sellaista, että esittelen Instagram-tililläni yhteistyövaatteita. Halusin, että projekti toteutetaan kunnolla.

Testaa: Martina Aitolehti -tietovisa! Tiedätkö kaiken koko kansan kohukaunottaresta? Testaa!

Yveten ja Martinan yhteistyö sai alkunsa noin vuosi sitten.

- Olin Nanna Karalahden ja Yveten kanssa palaverissa. Nanna heitti, että Yveten pitäisi tehdä kanssani sporttimallisto, ja he kysyivät, kiinnostaisiko asia minua. Sen jälkeen aloimme työstää ensimmäistä mallistoa. Projekti käynnistyi noin vuosi sitten.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Antero Alhonen, Katja Lintunen
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!