Martina Aitolehti

Martina Aitolehti kohtaa armotonta arvostelua – välittää vahvan viestin ihailijoilleen!

14.02.2020 13:57

Martina Aitolehti on ollut julkisuudessa jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Kuluneiden vuosien aikana Martina on kokenut julkisuuden hyvät ja huonot puolet, mutta hän ei ole antanut vastoinkäymisten lannistaa itseään koskaan.

- Olen todella kiitollinen koko elämästäni. Olen päivittäin kiitollinen siitä, että koen olevani todella vahva kaikkien vuosien jälkeen. Pidän jalkani maassa. Asiat voisivat olla myös toisin. Minulla on ollut myös halua kehittää itseäni ja elää elämääni. Minulla on suuri jano olla paras versio itsestäni. Haluan nähdä ja kokea asioita. Myös epäonnistumisista ja niiden mukana tulevasta kasvusta pitäisi olla kiitollinen, vaikka asioita ei koekaan niin niinä hetkinä, Martina pohti Seiskalle Emma-gaalassa.

 

Tärkeä viesti ihailijoille

Martina on elänyt arvostelijoiden suurennuslasin alla koko uransa ajan. Hänen tekemisiään on kritisoitu ankarasti, eivätkä Martinan valinnat ole miellyttäneet kaikkia. Urheilubisneksessä näyttävää uraa luova Martina ei ole välittänyt arvostelevista kommenteista. Sen sijaan hän haluaa kannustaa ihailijoitaan toteuttamaan asioita, jotka tekevät heidät onnellisiksi.

- Haluan kannustaa ihmisiä kulkemaan omaa polkuaan – oli se millainen tahansa. On tärkeää saada tehdä elämässään asioita, jotka ovat itselleen tärkeitä. Se on tärkeä osa ihmisyyttä. Tällaisessa maailmassa jokaisen on saatava elää ja hengittää juuri niin kuin haluaa. Meillä kaikilla on oikeus olla onnellinen ja nauttia elämästämme. Kenelläkään ei ole oikeutta tyrannisoida toisen elämää tai arvostella jonkun tekemisiä ja moittia heitä. Jokainen valitsee oman polkunsa, ja meistä jokainen mahtuu tähän maailmaan juuri sellaisena kuin on. Haluan levittää viestiä, että menkää ja toteuttakaa unelmianne.

Martina muistuttaa, että negatiiviset kommentit eivät kerro totuutta kenenkään elämästä.

- Arvostelijoita ja vihaajia riittää aina, valitettavasti. Loppujen lopuksi kukaan muu ei koe ilojasi, kanna murheitasi tai itke surujasi kuin sinä itse. Muiden mielipiteet ovat täysin yhdentekeviä – arvostelijat eivät tiedä murto-osaakaan siitä, mitä toinen käy läpi. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!