Uutiset

Martina Aitolehti juoksi puolimaratonin ja pettyi rajusti tulokseensa - seuraajat tsemppasivat kohukaunotarta somessa: "Olet pysäyttämätön!"

04.10.2020 15:52

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti, 38, juoksi eilen lauantaina Helsingissä järjestetyn puolimaratonin. Martina kertoi Instagramissaan olleensa pettynyt tulokseensa. 

Lue myös: Huhhuh, miten seksikäs aamukuva! Martina Aitolehti kiemurtelee vähäpukeisena sängyssä - ottiko mystinen miljonääriherra B tämän eroottisen otoksen? 

Martina kertoi Instagramin tarina-osiossa juosseensa vajaat 22 kilometriä ajassa 1:53. 

- Juoksut on juostu ja pahimmasta ärsytyksestä on toivuttu. Ja jotenkin ajattelin, että tällä kunnolla, treenaamattomuudella olisin tullut 1.50 maaliin. Olenhan minä toki treenannut, mutta en minkään ohjelman mukaan. Jossain vaiheessa näytti, että tullaan 1.45 maaliin. Mutta sitten, viimeiset 4-5 kilometriä oli aivan täyttä taistelua. Kunto loppui, mitä hittoa sitä selitettelemään.

Martina toteaa videoillaan, että haaste juoksussa ei välttämättä ole se matkan pituus, vaan vauhti. 

- Maratonille valmistaudutaan oikeilla treeneillä. Tuollakin suurin osa varmasti on valmistautunut. Toivottavasti on valmistautunut. Mutta elän niin vahvasti kestävyysurheilun kuplassa, niin kyllä mun kondiksen pitäisi kestää sen että lähden kylmilteen vetää puolimaratonin. Minun pitäisi pystyä missä vaiheessa tahansa lähteä juoksemaan sen 21 kilometriä, no problem. Mutta, sitten kun lähdetään laittamaan vähän hanaa, niin se onkin sitten eri juttu. Ja siinä mitataan se kunto. Tästä on hyvä lähteä aloittamaan ensi kauden treenit.

Lue myös: Ökyilyä Dubaissa! Tällaisessa luksuskohteessa Martina Aitolehti ja mystinen Herra B viettivät lemmenloman – kuvat!

Martina Aitolehti
Kuvakaappaus Martinan Instagram-tarinasta.

Martina julkaisi myös kuvan juoksuradalta Instagramissaan. 

- Tänään parin vuoden tauon jälkeen taas puolimaratonilla. Kai sitä pysty jonkinlaiseksi juoksuksi kutsumaan, mutta on se joskus helpompaakin ollut. Ristiriitaista, koska en ole treenannut kovaa juoksua kuuteen kuukauteen, mutta kyllä ajattelin että 1:50 tulen maaliin (olin maalissa 1:53).

Martinan seuraajat tsemppasivat häntä kommenteissa.

- Hienostihan se meni!

- Juoksu pakottaa välillä nöyräksi, mutta onneksi huonoista juoksupäivistä voi aina oppia jotain.

- Loistava suoritus Martina!

- Huikee muikkeli!

- Olet pysäyttämätön!

Lue myös: Jösses! Martina Aitolehti poseeraa alasti Lapin-lomallaan - tässä sensuellissa nakukuvassa on huimasti nähtävää! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!