Uutiset

”Martina Aitolehti ei suostunut poistumaan!” Stefan Therman selittää asuntokohua: Tämän takia jätin vuokrat maksamatta!

11.07.2020 06:33

Kesäkuun alussa Helsingin käräjäoikeuteen tuli vireille yllättävä haastehakemus. Varakkaana liikemiehenä tunnetulta Stefan Thermanilta, 34, karhuttiin siinä yli 33 000 euron vuokrasaatavia.

Entistä yllättävämpää on se, että keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefu oli muuttanut kyseiseen Helsingin Eiranrannan huoneistoon vasta elokuussa 2019. Haastehakemuksen mukaan hän ei siis ole maksanut koko asumisensa aikana vuokraa tai vesimaksuja.

Viime syksynä pari muutti Helsingin Eiranrannassa sijaitsevaan 130-neliöiseen lukaaliin. Eron tultua Martina muutti asunnosta pois.
Viime syksynä pari muutti Helsingin Eiranrannassa sijaitsevaan 130-neliöiseen lukaaliin. Eron tultua Martina muutti asunnosta pois.

Lue myös: Stefan Therman jätti Eiranrannan-ökyasuntonsa kaikki vuokrat maksamatta yli 33 000 euron edestä - haastettiin käräjille ja maksoi vuokrarästit välittömästi!

Seiskalle vahvistetaan, että Stefu on nyt kuitenkin hoitanut vuokrarästinsä ja neuvottelut oikeustoimien päättämisestä ovat käynnissä vuokranantajan kanssa. Maksettavaksi koitunevat myös vuokranantajan oikeudenkäyntikulut ja alati juoksevat vuokrarästien korot.

– Martina ei suostunut poistumaan Helsingin-asunnostani, joten minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin jättää vuokrat maksamatta. Minun piti saada vuokrasopimus loppumaan, jotta pääsin eroon asunnostani.

Martinan ja Stefun yhdeksän vuotta kestänyt suhde oli varsin myrskyisä.
Martinan ja Stefun yhdeksän vuotta kestänyt suhde oli varsin myrskyisä.

Lue myös: Stefan Thermanin erikoishaastattelu Seiskassa! Kohuliikemiehen raju tilitys: Martina Aitolehti yrittää viedä rahani!

Apua poliiseilta

Stefu myös vahvistaa muuttaneensa Eiranrannan-asuntoon uuden rakkaansa Sofia Belórfin kanssa.

– Maksoin vuokrat noin kuukausi sitten, kun Martina muutti pois. Sen jälkeen olemme asettuneet asuntoon Sofian kanssa.

Lähipiirin mukaan Stefu ehti olla jo yhteydessä poliisin, koska ei meinannut saada Martinalta asunnon avaimia takaisin.

– Sain avaimet Martinalta vasta muutama päivä sitten, Stefu kertoo.

Lue myös: Stefan Therman raivostui Martina Aitolehden vaatimuksista: Ei ole maksanut penniäkään asumisestamme tai ulkomaanmatkoistamme!

 

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Stefan Thermanin albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!