Martina Aitolehti sivaltaa bilettäviä julkkiksia.

Martina Aitolehti avautuu suhteestaan alkoholiin - sivaltaa bilettävien julkkisten käyttäytymistä!

12.02.2018 09:30

Kohukaunotar Martina Aitolehti kirjoittaa Idealistan blogissaan suhtautumisestaan alkoholiin. Samalla hän sivaltaa nuoria julkisuuden henkilöitä, jotka Martinan mukaan näyttävät sosiaalisessa mediassa huonoa esimerkkiä alkoholin käytöstä.

Lue myös: Martina Aitolehti julkaisi pusukuvan Dubaista - julkkiskaunottaret raivostuivat! Katso jo poistettu otos!

Kostea Emma-gaala

Martina kirjoittaa, että hän ei käytä juurikaan alkoholia, eikä käy usein ulkona juhlimassa. Viimeksi hän juhli Emma-gaalassa, ja seuraava kerta tulee olemaan ensi kesänä.

Paristakin syystä, mulla ei ole aikaa ja alkoholista sekä valvomisesta tulee paha olo, Martina perustelee elämäntyyliään.

Absolutistiksi Martina ei kuitenkaan tunnustaudu.

Olen monta kertaa miettinyt että miksi en olisi täysin absolutisti, mutta ajatus kaikesta totaalisesta kieltäytymisestä ei koskaan kuullosta hyvälle, joten tilanne on oikein hyvä näin, hän kirjoittaa.

Lue myös: Uuh, miten uhkeaa: Martina Aitolehti villitsee somessa superseksikkäissä glitter-rintsikoissa - katso kuva!

"Vastuu on meillä"

Martina kertoo, että hän ei ole raittiuden takia jäänyt mistään paitsi, ja samalla hän haluaa olla esimerkki lapsilleen. Hän myös kritisoi nuorten julkkisten käyttäytymistä somessa, kun viikonlopun juhlista julkaistaan videoita sosiaalisessa mediassa, ja bileitä hehkutetaan maailman upeimpina.

Nuorten keskuudessä päihteen on yleistynyt ja vastuu on meillä ihmiset. Joten somet kiinni kun lähdetään valloittamaan maailmaa, Martina kehottaa.

Lue myös: Iida Ketola sivaltaa Martina Aitolehteä ja Sofia Belórfia kohukuvista: On surullista, että pitää olla vastaavanlaisia esimerkkejä!

Teksti: Kalle Väistö
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!