Martina Aitolehden ulosottohelvetti ohi äidin avulla: äidillä ja tyttärellä kymmenien tuhansien tuloero!

Martina Aitolehden ulosottohelvetti ohi äidin avulla: äidillä ja tyttärellä kymmenien tuhansien tuloero!

11.03.2016 18:01
Miss Helsinki -kilpailua järjestävä julkkiskaunotar Martina Aitolehti, 33, kertoi Fit-lehden blogissaan ja sen jälkeen useissa eri medioissa turvautuneensa äitinsä, puhe- ja draamapedagogi Anne Aitolehden apuun päästäkseen eroon yli 15 000 euron ulosottoveloistaan. Äiti otti lainan, jolla kuittasi Martinan velat. 
 
Kummalliseksi asian tekee se, että Martinan tulot ovat jopa 26 000 euroa äidin tuloja suuremmat. Vuonna 2014 Martinan ansiot olivat 56 603 euroa, kun hänen äitinsä tienasi 30 015 euroa. Myös vuonna 2013 Martina tienasi enemmän kuin äitinsä.
 
Seiska tavoitti Annen kommentoimaan tyttärensä talousasioita.
 
– Olen aina pyrkinyt auttamaan lapsiani kaikilla mahdollisilla tavoilla. Ei se niin haastava juttu ollut auttaa Martinaa velkojen maksamisessa. Se tapahtui suitsaitsukkelaan, Anne Aitolehti kommentoi Seiskalle.
 
Äitinsä ottamalla pankkilainalla velkansa kuitanneen Martinan ei ole tarvinnut tinkiä ylellisestä elämäntyylistään. Hän nauttii arjesta kahden lapsensa ja avopuolisonsa kanssa.
 
– Kaappini pursuilevat merkkituotteita, pihalla on hieno auto, on maalaistila ja asunto Espanjassa. Voimme perheeni kanssa matkustaa huomenna vaikka Honoluluun, Martina kertoi Me Naisten haastattelussa.
 

 

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!