Katso kuvat!
Markus Kuotesaho ja Heidi

Markus Kuotesahon Heidi-rakas polvistui Romutransun eteen traktorimuseossa – katso kihlajaiskuvat!

Uutiset | 09.12.2020 07:16

Romutransuna tunnettu Markus Kuotesaho, 61, vastasi myöntävästi Heidi-rakkaansa kosintaan. Sateisena marraskuun keskiviikkona pari kihlautui, ja tapahtumaa todistivat Etelä-Pohjanmaan Traktorimuseon seinät Seinäjoella.

Onnellinen pari suunnittelee nyt juhannushäitä. Myös lapsia saa tulla, jos on tullakseen.

– Otin kerran valokuvan hirveästä romukasasta. Olen ajatellut tehdä siitä taulun, jossa lukee ”Poikani, jonain päivänä tämä kaikki on sinun”. Jos tulee tyttö niin osaahan sekin nyt romuhommaa tehdä, totta perkeleessä, romukauppias toteaa.

Kihlautuminen Traktorimuseossa oli Markuksen idea. – Traktorit on ollut lähellä sydäntä yksivuotiaasta asti, sulhanen kertoo.
Kihlautuminen Traktorimuseossa oli Markuksen idea. – Traktorit on ollut lähellä sydäntä yksivuotiaasta asti, sulhanen kertoo.

Lue myös: ”Illalla jörnitään hotellilla!” Romutransu Markus Kuotesaho esittelee Heidi-rakkaansa: imuttelua studion sohvalla - kuvat!

Enneuni vakuutti

Pari tapasi kasvokkain ensimmäisen kerran tänä syksynä.

– Näin Markuksen pääsiäisenä lehden kannessa ja katsoin, että onpa kiinnostavan oloinen henkilö. Kirjoitin hänelle vähän myöhemmin rakkaus- tai pikemminkin ihailijakirjeen, Heidi muistelee suhteen alkuhetkiä.

Lopullisen sysäyksen kirjeen kirjoittamiselle antoi Heidin näkemä uni Markuksesta. Unessa kihlattu seisoi enteellisesti kirkon ovella odottamassa häntä.

– Eikö se ollutkaan seksiuni? Minähän en muuta näekään kuin suorastaan pornounia, sulhanen pamauttaa.

SEISKA 48/2020 Ensimmäisen kerran Seiska kertoi Heidistä kolme viikkoa sitten.
SEISKA 48/2020 Ensimmäisen kerran Seiska kertoi Heidistä kolme viikkoa sitten.

 

Pari puhui puhelimessa ensimmäisen kerran samana päivänä, kun Markuksen isä oli menehtynyt. He sopivat, että Heidi tulee tapaamaan miestä tämän kotipaikkakunnalle Revonlahdelle.

– Olin yllättynyt, kun Markus halusi tavata minut, Heidi sanoo.

– Ajoin Heidiä asemalle vastaan, vaikka epäilin, että tuleeko se edes. Heidi oli sanonut tuntomerkikseen punaisen hatun ja kun näin sellaisen niin mietin, että ei perkele, kyllä se tuli.

– Minulla oli siinä vaakakupissa yksi toinenkin, mutta tällaiselle vanhalle ukolle merkitsee eniten se, että pääsee ensimmäisenä iltana jörnäyttämään. Jos nainen rupee pihtaamaan, niin ei sillä mitään tee, Markus toteaa tyylilleen uskollisena.

Kihlaparilla on vielä eriävät mielipiteet häiden pitopaikasta. Heidi haluaisi juhannuskokon loisteeseen järven rannalle, Markus taas Lappiin Aakenustunturiin.
Kihlaparilla on vielä eriävät mielipiteet häiden pitopaikasta. Heidi haluaisi juhannuskokon loisteeseen järven rannalle, Markus taas Lappiin Aakenustunturiin.

Lue myös: Romutransu Markus Kuotesaho paljastaa vaatekertansa rahallisen arvon: "Tämä hame maksoi 40 senttiä" - katso video!

Hääsuunnitelmat auki

Markus on ollut aiemmin kihloissa kerran ja Heidi kahdesti naimisissa. Hänellä on kaksi poikaa.

– En ole niitä vielä nähnyt, ei tässä ole ollut aikaa. Täällä meilläpäin ollaan niin joutusia, että ei täällä kauaa munia koitella, saatana, sulhanen perustelee pikakihloja.

Tulevat häät olisi tarkoitus pitää juhannusaattona, mikäli vaan paikasta päästään sopuun.

Yllättäen hääsuunnitelmien päälle alkaa kasaantua tummia pilviä, kun reportteri kysäisee morsiamen ikää.

– En suostu sitä sanomaan. Ja jos sinä sanot sen niin en välttämättä mene sinun kanssasi naimisiin, Heidi uhkaa kihlattuaan.

– Mitä sinä oot tuommonen änkyrä. Voihan se olla, että tässä tuleekin vielä ero ennen häitä. Tuollaisestakin tulee riita, Markus puuskahtaa.

Lue myös: Romutransu Markus Kuotesahon keikkamyyjällä hurjat odotukset alkaneesta laulu-urasta - Markukselta viiltävä reaktio: "Niitä levyjä voi sitten nakata ja ampua!" Katso video!

Korvia myöten rakastunut

Riita loppuu yhtä nopeasti kuin alkoikin, mikä on heillä hyvin tavallista. Riidat sovitaan yleensä mitenkäs muuten kuin jörnäyttämällä. Markus sanoo, että Heidin kanssa on mahdotonta saada aikaiseksi kunnon riitoja.

– Se on niin erilainen kuin yksikään nainen. Oon kaikkeni koettanu, että saisin sen suuttumaan. Mutta ei! Vaikka se näyttää pirulta, se on enkeli.

– Olen minä rakastunu korvia myöten. Eka olin kyllä lyödä sille luurin korvaan, kun se päpätti puhelimessa.

Myös Heidi myöntää olevansa rakastunut.

– Markuksessa on niin monta persoonaa. Tuolla se menee haalarit päällä ja sitten on tämä toinen puoli. Olen teinistä alkaen pitänyt meikkaavista miehistä.

– Moni luulee, että kotioloissakin me ollaan hepeneet päällä, mutta kyllä me ihan haalareissa siellä ollaan.

Romutransu on rakastunut mies. – Haluan kirkkohäät. En mene hameessa naimisiin, vaan pistän puvun päälle. Saman, mikä oli isäni hautajaisissa.
Romutransu on rakastunut mies. – Haluan kirkkohäät. En mene hameessa naimisiin, vaan pistän puvun päälle. Saman, mikä oli isäni hautajaisissa.

Lue myös: Iskelmäuraa käynnistelevä Romutransu Markus Kuotesaho kiukkuisena kappalevalinnoista: ”Kaikki mitä meikäläisen on käsketty laulaa, menee päin helvettiä!”

Vieraisiin ei mennä

Vaikka Markuksen katse etsiytyykin välillä muiden naisten suuntaan, korostaa hän olevansa ehdottomasti uskollista sorttia.

– Minä en vieraisiin mee, eikä saa akkakaan mennä. Kihlapari ei asu vielä yhdessä, mutta tulevaisuudessa tilanne voi olla toinen.

– On tuo uhannut, että viimeistään sitten muutetaan yhteen, kun naimisiin mennään, sulhanen naurahtaa.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!