Uutiset

Markus Kuotesaho -buumi kasvaa! Teemapäivänä ravintolan asiakkaat pukeutuvat Romutransuksi – Markus antaa vinkin oikeanlaiseen asuun!

01.08.2020 20:09

Oulaislaisen Tuoppi Pubin yrittäjä Mikko "Hemppa" Niskanen sai reilu kuukausi takaperin kuningasajatuksen. Niitä hänelle aina toisinaan tulee, ja tällä kertaa se oli toteuttamisen arvoinen.

– Romutransu Markus Kuotesaho on naapurikunnan mies. Soitin hänelle, että järjestetäänkö missikilpailut, jossa pitää pukeutua Romutransuksi. Hänen mielestään se oli vuosisadan idea.

 

Lue myös: Kauheimman näköinen voitti! Romutransu Markus Kuotesahon kaksoisolennoille järjestettiin missikisa!

Hempan mukaan pubi täyttyi niin monesta "romutransusta", että tunnelma oli suorastaan surrealistinen. Kapakan ulkopuolella seisoskeli yllättävän monta Markuksen näköistä miestä.

– Sieltä ne romutransut autoistaan vilkuttelivat pois lähtiessään, näytti kyllä hauskalta! Suunnitteilla on nyt Markus-päivä, jolloin kaikki ravintolan asiakkaat pukeutuvat Romutransuksi.

Oulaistelaiselle Tuoppi Pubille missikisat olivat sellainen suksee, että nyt suunnitteilla on vuosittainen juhlapäivä. Kaikki asiakkaat pukeutuvat silloin Romutransu-asuun.
Oulaistelaiselle Tuoppi Pubille missikisat olivat sellainen suksee, että nyt suunnitteilla on vuosittainen juhlapäivä. Kaikki asiakkaat pukeutuvat silloin Romutransu-asuun.

Lue myös: Romugrilli: "Vappu Pimiä, siinä on seksikäs nainen, p**kele” - romutransu Markus Kuotesaho arvioi suomalaiset julkkikset ja turhat julkkikset!

Missikisat käytiin Tuoppipubissa 15. heinäkuuta. Markus toimi itseoikeutetusti kisan ainoana tuomarina.

–  Minuksi pukeutumisessakin on vaan yksi sääntö: pitää näyttää mahdollisimman kamalalta, Markus tietää.

Hänelle on piisannut viime aikoina vientiä, sillä Romutransun suosittu nettivideosarja Romugrilli pyörii seiska.fi:ssä. Uusi jakso julkaistaan aina torstaisin.

Lue lisää Romutransu-kilpailusta Seiska Klubista!

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Markku Ruottinen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!