fbq
Markku-isän koskettava kirjoitus Tuksusta: Toivon, ettei ole liian myöhäistä! | Seiska
Uutiset
03.09.2013 15:11
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Markku-isän koskettava kirjoitus Tuksusta: Toivon, ettei ole liian myöhäistä!
Markku-isän koskettava kirjoitus Tuksusta: Toivon, ettei ole liian myöhäistä!
Uutiset
03.09.2013 15:11
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Kohutanssija Johanna Tukiainen on jälleen ajautunut riitaan perheensä kanssa - ensimmäistä kertaa Johannan Markku-isä avautui Johannan ongelmista julkisessa Facebook-profiilissaan.

Ensimmäisen postauksen Markku päivitti sunnuntaina (1.9.). Jatkoa tuli viime yön kirjoituksessa:

- Ihmiset ihmettelee miksi olen nyt julkisesti puuttunut tyttäreni tekemisiin. Ei tämä mukavalta tunnu, mutta kaikkea muuta on yritetty. En minä Johannalle pahaa halua, mutta mitä muutakaan tässä voi tehdä, kun tyttären itsetuhoinen elämä on jo nyt johtamassa vankilaan? Markku aloitti kysymällä Facebook-profiilissaan.

- Vetoan teihin, lopettakaa Johannan tilaaminen keikoille. Itse Johanna on tiensä valinnut ja haikeana on pakko tunnustaa, että oma rohkeuteni ei ole ennen tätä riittänyt puuttumaan asioihin. En voi kuin toivoa, että en ole myöhässä. Kyllä minä olen joutunut tutkimaan sieluani ja olen joutunut kohtaamaan epäonnistumiseni kasvattajana.

Markku: "Johanna, muuta pois"

Johanna Tukiaisen Markku-isä pyytääkin nyt Johannaa muuttamaan heidän Jollaksen-kodistaan.

- Johanna: Ole hyvä ja palauta Jollaksen asuntomme avaimet ja hae tavarasi sunnuntaihin mennessä. Jos et niitä nouda, heitämme ne roskalavalle. En ole sinulle vihainen, enkä halua sinulle mitään pahaa, en vain enää voi tukea synkkää matkaasi kohti kadotusta, Markku kirjoittaa Facebook-seinällään.

- Tämä on raskainta mitä olen koskaan joutunut tekemään, vielä joskus ymmärrät sen. Kuten itsekin minua loukataksesi sanoit, minulla on omat puutteeni ja ongelmani. Minä tiedän miltä tuntuu päihdeongelmien kanssa elää. Minä pääsin Jeesuksen armosta irti, siksi tiedän, että sinäkin voit raskaan tien voittajana kulkea. Luovuta elämäsi Jeesukselle ja auta itseäsi, ennen kuin on myöhäistä.

KATSO MYÖS:

Johanna postasi kuvan uudesta kodistaan viime yönä JulkkisLiveen!