Marja Hintikka

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori muuttivat – laittoivat kymmeniä jätesäkillisiä kierrätykseen: Kaikkien tulisi tutkia kulutuskäyttäytymistään!

24.02.2020 16:35

Juontajapariskunta Marja Hintikka ja Ile Uusivuori perheineen muutti uuteen kotiin.

Marja ja Ile hoitivat muuttonsa viikonloppuna. He turvautuivat muuttofirman apuun hoitaakseen tavaroiden ja kalusteiden siirron mahdollisimman nopeasti ja jouhevasti.

- Meille on kertynyt sen verran painavia kalusteita, että ystävien pyytäminen muuttoavuksi ei edes käynyt mielessämme. En halunnut ottaa riskiä, että joku saa välilevyn pullistuman. Nyt ei ollut kyse opiskelijan vaan 5-henkisen perheen muutosta, Marja kertoi Seiskalle Vappu ja Marja Live -ohjelman lehdistötilaisuudessa.

 

Kymmeniä jätesäkillisiä kierrätykseen

Perheen tavaroita pakatessaan Marja kävi läpi omia ja perheenjäsentensä vanhoja tavaroita.

- Laitoimme tavaroita ja vaatteita pois varmaan 40 jätesäkillistä. Suurin osa meni kierrätykseen. Tein täysraivauksen, ja se tuntui erittäin hyvältä. En edes muistanut kaikkia tavaroitamme. Mielestäni tavaroidensa läpikäyminen tasaisin väliajoin olisi hyväksi kaikille. Nykyään teen vain harkittuja ostoksia. Kaikkien olisi hyvä tutkiskella omaa kulutuskäyttäytymistään, Marja pohti.

”Ajattelin, etteivät muut hoksaisi!” – näin juontajapariskunta Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren työpaikkaromanssi roihahti!

- Toki meilläkin on sillä tavalla pieniä lapsia, että tietynlaisia asioita on pakko ostaa, kuten vaatekertoja ja vastaavia. Meille tässä muutossa uusi alku oli se, että meillä ei ole enää vauvaa. Nuorin lapsemme täyttää pian kolme vuotta.

 

Vauhdikas vauvavuosi

Marjan mukaan hänen perheensä muutto ja vanhojen tavaroiden läpikäyminen osui hyvään saumaan.

- Tämä on vauhdikas vauvavuosi, sillä lähipiiriini syntyy useampi vauva tämän vuoden aikana. Laitoin kaikki vauva-ajan tavaramme eteenpäin. Se tuntui haikealta mutta hyvältä.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!