Marika Fingerroos puolustaa Maisa Torppaa: Käsittämätöntä soopaa!

Uutiset | 26.09.2016 19:10

Tosi-tv-tähti Maisa Torppa raivostui perjantaina naistenlehdenhaastattelusta, jossa annettiin kuva, että hän elää miehensä Jari-Matti Latvalan rahoilla.

- Oon tehnyt töitä 15- vuotiaasta lähtien. Viime vuoden kahta työtä yö- ja päivävuoroa samaan aikaan. Kukaan ei oikeasti tule sanomaan tai kirjoita enään kertaakaan, että elän mun miehen rahoilla! Maisa pamautti.

Toinen julkkiskaunotar Marika Fingerroos ymmärtää Maisaa. Hän tietää, miksi aihe puhuttaa. Marika kirjoittaa aiheesta blogissaan:

No toki tämähän on ymmärrettävää, jotta osa kitisee, onhan jari-Matti ”kansan lemmikki” ja Maisa paha blondi joka käyttää miestä hyväksi : D Siis käsittämätöntä soopaa.  Jos näin olisi, niin sitten saa mies ollakin niin typerä, ettei ymmärrä, toki tähän en usko.

Mikä ihmisiä tosiaan risoo tuossa asetelmassa ”mies maksaa kaiken”. Juu myönnän itsekin, jotta mieheni maksaa asioita ja mielestäni miehen kuluukin maksaa mm. ulkona syömiset jne.. mutta silti haluan pitää omat rahani ja haluan myös tienata omani.Itse en pystyisi elämään suhteessa, jossa kaikki olisi toisen varassa.  Elämäni aikana on tullut mahdollisuuksia astua ns. rahasuhteisiin, mutta en ole ihminen, joka sellaiseen pystyy(=sananvalta pienenee). Tottakai miehillä on aina sitten myös ns. oikeuksia johonkin, jos  he kerran kukkaron täysin omistavat.

 

"Raha helpottaa elämää"

Marika painottaa, että jokainen saa päättää, millaisessa suhteessa elää. Hän huomauttaa silti, että rahalla on tapana helpottaa elämää:

Eli luulenpa, jotta miehet, joilla on varaa hemmotella naistaan, JOTA RAKASTAVAT,  tekevät sen ihan rakkaudesta toista kohtaan ja ne miehet joilla ei ole varaa ylimääräisiin lahjoihin rakastavat silti kumppaniaan yhtä lailla.  Ei rakkaus ole rahasta kiinni, mutta rahalla on vain iso voima helpottaa elämää ja mitä olen valitettavan usein huomannut, niin suurinosa liitoista hajoaa raha riitoihin. Välit kiristyvät laskupinon kasvaessa ja oravanpyörä on valmis.

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!