Marika Fingerroos antaa lapsiensa itse päättää julkisuudesta.

Marika Fingerroos kertoo lapsilleen menneisyydestään kohujulkkiksena: ”Tito on katsellut kuviani lehdistä” – ”En suosittele julkisuutta lapsilleni!”

10.04.2019 06:21

Kohukaunotar Marika Fingerroos, 40, asuu juristimiehensä kanssa Vaasassa, ja heillä on kolmevuotias Max-poika. Lisäksi Marikalla on entisestä avioliitostaan Jani Ollilan kanssa yhdeksänvuotias Tito.

Lue myös: Muistatko?! Marika Fingerroos nousi kohukaunottareksi Vesa Keskisen salarakkaana – ”Se oli aluksi järkytys!” 40-vuotissynttäreitään juhlineen povipommin superseksikkäät kuvat Seiskassa!

Marika haluaa pojilleen urheilullisen lapsuuden, aivan kuten hänellä itselläänkin oli.

– Minun täytyy ottaa välillä pleikkarin ohjaimet tallille mukaan, koska muuten Tito haluaisi vain pelata. Yritän saada molempia poikia harrastuksiin ja ulkoilemaan, sillä tietokoneen tai pleikkarin ei pidä olla se juttu, Marika pohtii.

Lue myös: Kohukaunotar Marika Fingerroos oli hevostyttö jo pienenä – suloiset lapsuuskuvat!

Marika aikoo kertoa julkkiselämästään jälkikasvulleen, mikäli pojat haluavat tietää siitä.

– Tito on katsellut kuviani lehdistä, mutta hän ei pidä sitä minään. Hänen mielestään se on ihan normaalia, Marika naureskelee.

– Tito on ollut julkisuudessa, mutta Max ei. En suosittele lapsilleni julkisuutta, mutta en kielläkään. He saavat päättää asian itse – aivan kuten minäkin.

Lue myös: Kolme kertaa rintojaan suurentanut Marika Fingerroos avautuu kauneusleikkauksistaan: ”En tarvitse muita kauneuskirurgisia toimenpiteitä!” Superseksikkäät kuvat povipommista!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!