Uutiset

Mariah Carey peloissaan - jää ilman miljardööriexän rahoja?!

02.11.2016 18:30

Laulajadiiva Mariah Carey aloitti rahasodan ex-kihlattunsa, miljardööri James Packerin kanssa.

Mariah ja James suunnittelivat jättimäisiä häitään, ja laulajadiivan kerrottiin haaveilleen maailman kalleimmista häistä. Parin kerrottiin eronneen reilu viikko sitten.

Eron jälkeen Mariah todisti ahneutensa, sillä hän vaatii Jamesilta 50 miljoonaa, joka hänelle luvattiin avioehdossa. Ongelmia aiheuttaa kuitenkin se, ettei sopimusta koskaan allekirjoitettu. Mariah aikookin tehdä mitä tahansa löytääkseen porsaanreiän saadakseen rahat.

 

Sadan sivun sopimusehdot

Uutissivusto TMZ:n mukaan Jamesin oikeustiimi lähetti Mariahin joukoille sadan sivun verran sopimusehtoja avioehtoa varten. Yhtenä vaatimuksena oli, että Mariah joutuu palauttamaan kaikki hänelle ostetut korut ja muut tavarat, ellei niitä ole annettu lahjana. Jokaisen lahjan mukana tuli Jamesin allekirjoittama viesti, jossa todistettiin annetun lahjan todella olevan lahja.

Tietojen mukaan laulajadiiva oli ehtinyt ostaa hääpuvun ja hoitaa kukkatilaukset ja vieraiden lentoliput ennen hääjuhlan peruuntumista. Vielä ei ole tietoa, joutuuko hän maksamaan laskun itse vai auttaako James ex-kihlattuaan.

 

 

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!