Katso kuva!

Maria Veitola yläosattomana loma-asunnossaan – hehkutti mahdollisesti haitallista asiaa: ”Ei pitäisi laittaa lähellekään peppureikää – mutta kerran tässä eletään!”

Uutiset | 15.07.2019 18:02

Mediapersoona Maria Veitola nauttii Italian-lomallaan mitä arkisimmista asioista.

Maria lomailee parhaillaan Italiassa, ja hän on julkaissut lukuisia lomakuviaan Instagram-tilillään. Marian tuorein lomakuva oli hänen tyylilleen uskollisesti erittäin rehellinen. Kuvassa hän poseerasi yläosattomissa vessassa.

- Lomalla on ihanaa. Yks ihanimmista jutuista on se, että meidän airbnb:ssä on vaaleanpunainen kylppäri ja kaupasta löytyi lisäks vaaleanpunaista ruusukuvioista JA RUUSUNTUOKSUISTA vessapaperia. Ja joo joo tiedän kyl et turhia kemikaaleja pitäis välttää eikä sellasia varsinkaan pitäis laittaa lähellekään peppureikää, mut hei kerran täs vaan eletään, Maria kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Lue myös: Pusu! Maria Veitola julkaisi festarikuvan julkisuutta karttavan puolisonsa kanssa - miehen tukkatyyli kääntää päät!

Kirjoitus on herättänyt huvitusta Marian Instagram-seuraajien keskuudessa.

- Mahtavaa, että käytit Insta-päivityksessä sanaa peppureikä. Piristi päivääni, eräs ihailija kommentoi.

- Lomalla pitää hullutella, vaikka sit ruusuisen tuoksuisella vessapaperilla, toinen kirjoitti.

- Oot kyl niin mahtava, eräs seuraaja hehkutti.

Eräs kuvaa kommentoinut huomautti Mariaa värjättyjen ja hajustettujen vessapaperien mahdollisista haittavaikutuksista.

Mun sisko luuli kerran että niillä oli perheessä kihiksii. Kutinan syyksi paljastui allerginen reaktio juurikin tuoksun omaavaan pyllypaperiin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grazie mille Cisternino❣️🇮🇹 #puglia #trullo

A post shared by Maria Veitola (@mariaveitola) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Napoli. Ensimmäinen kerta ikinä. Ei mikään helppo kaupunki. Lapsen ensimmäinen kysymys kun astuttiin ulkoilmaan lentokentältä: ”Mikä täällä haisee?”. Roskis. Kaupungin kokoinen roskis. Napoli on saastaisin kaupunki jossa olen koskaan ollut. (Harvinaisuus vikassa kuvassa: roskat roskiksessa!) Liikenne on juuri niin hullua kuin sanotaan. Vaikka kävelisit saat pelätä koko ajan kuolevasi. Missään ei punainen valo ole merkinnyt yhtä vähän kuin Napolissa. Pyykit kuivataan ulkona, saastan keskellä. Ikkunat ja ovet ovat auki, olohuoneet jatkuvat suoraan sisätiloista kadulle. Koti on katu, katu on koti. Huutoa kaikkialla. Kaikkea mölyä kaikkialla. Mölyä ja lemua. Ihmisiä. Graffiteja. Elämää. Napoli on japanilaisille varmaan helvetti, kun skandinaavillekin tekee tiukkaa. Ravintoloissa juodaan muovimukeista, haarukat ja lautaset viskotaan syöjien eteen keskelle pöytää. Ruoka on jumalaista. En ole koskaan uskonut pizzaan ilman juustoa ja nyt, syötyäni napolilaisen Marinaran (pelkkä tomaattikastike, valkosipuli ja kuivattu oregano) en haluaisi syödä enää koskaan mitään muuta pizzaa. Kaduilla on törkyisiä, muovikukin somistettuja alttareita kaiken romun ja roskan keskellä. Seinille liisteröityjä kuolinilmoituksia. Maradona näkyy kaikkialla (Diego Armando, jonka mukaan Taisto on saanut kolmannen nimensä), hän on Napolissa pyhimyksen asemassa ja tärkeämpi kuin Jumala, Jeesus ja Neitsyt Maria yhteensä. Napolin jalkapallostadion haluttaisiin nimetä hänen mukaansa, mutta se ei onnistu. Laki sanoo, että elävien ihmisten mukaan ei voi nimetä rakennuksia. Kaupunki uuvuttaa totaalisesti kolmessa päivässä. Rauha ja siisteys saattaisi löytyä vauraammista kaupunginosista, mutta jätämme ne ensi kertaan. Nyt ei pysty yhtään enempään. Maaseutu kutsuu. Entä milloin saa mennä takaisin? #naples #napoli #visitnaples #visitnapoli

A post shared by Maria Veitola (@mariaveitola) on


Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!