Maria Nordin

Maria Nordin paljastaa blogissaan: Tämän takia minä ja lapset emme ole koskaan flunssassa!

Uutiset | 13.03.2018 10:55

Kolmatta lastaan odottava Maria Nordin kirjoittaa lapsiperheen arkeen liittyvistä asioista Kotitalouskriisi-blogissaan.

LUE MYÖS: Kolmatta lastaan odottava Maria Nordin paljasti vauvan tulevan kummitädin – tuore Suomen mestari! 

Tuoreimmassa blogipostauksessaan laulaja Reino Nordinin vaimonakin tunnettu, Iholla-sarjan tähti paljastaa vastustuskykynsä salaisuuden. Hän on itse ollut nuhakuumeessa vain kolme kertaa 12 avioliittovuoden aikana. Myöskään pariskunnan lapset eivät ole sairastelleet 2-4 ikävuoden jälkeen.

Arkkitehdiksi valmistunut Maria on perehtynyt asuinterveyteen ja työskentelee tällä hetkellä sisäilmaongelmien parissa. Hänellä on kokemusta myös oman kodin homeongelmasta.

Maria uskoo hyviin bakteereihin

Maria kertoo sairastelleensa lapsena paljon. Omaan lapsuuteen verrattuna suurin ero on se, ettei hän anna omien lastensa syödä antibiootteja, jotka häiritsevät kehon luonnollista mikrobistoa.

Maria nimittäin uskoo hyviin bakteereihin.

Siitä, että lika, eli kohtalainen mikrobialtistus, on hyväksi vauvoille, on jo lukuisia tutkimuksia. En ymmärrä, miksi sama ei pätisi myös aikuisiin? Miksi lääkärit kehoittavat vauvoja leikkimään pihalla ja lattialla ja jopa laittamaan kädet suuhun, mutta aikuisten tulisi pestä käsiä hysteerisinä monta kertaa päivässä?

Harvan käsienpesun lisäksi hän ei käy suihkussa joka päivä.

Yksi harmillinen juttu on, että koska asumme kaupungissa, hanoistamme valuu kloorattua vettä. Klooria käytetään talousveden desinfiointiin. Kloori tappaa vedestä mikrobit, mutta teoriani on, että se voi tappaa myös ihon pinnalla olevat hyvät mikrobit. 

Maria on myös hankkinut keittiönhanaan vedenpuhdistimen, joka poistaa kloorin perheen juomavedestä.

Lisäksi Maria välttelee säilöntäaineita niin kosmetiikassa kuin ruuassakin - ja stressiä.

Jos sattuisin sairastumaan, ajattelen että onpa ihanaa, nyt minulla on sitten vastustuskyky taas uudelle taudinaiheuttajalle.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!