Maria Nordin ei perusta shampoosta tai sheivauksesta: On oikeastaan ihan hullua, että naisten oletetaan meikkaavan joka päivä!

Uutiset | 13.06.2018 16:30

Kotitalouskriisi-blogin kirjoittaja Maria Nordin poseeraa tuoreen Trendi-lehden kannessa.

LUE MYÖS: Reino Nordinin outo suhdesotku: Maria-vaimon kanssa ostoksilla – piirittää Mansikkatyttöä!

Haastattelussa Maria, joka on jo pidempään vannonut luonnollisuuden nimeen, kertoo muun muassa kosmetiikan luottotuotteistaan. Samoja asioita Maria avaa myös Instagram-tilillään. 

- Shampoita, nestemäisiä pesuaineita, kosteusvoiteita, rasvoja, seerumeita, öljyjä, kasvovesiä, puhdistusaineita, geelejä, meikkejä jne en käytä paitsi tosi harvoin, lähinnä testimielessä, Maria kirjoittaa.

Postauksessa Maria kertoo pesevänsä hiuksensa palasaippualla. Hiustenhoidossa hän suosii myös kasvijauhetta sekä ruusuvettä. Emäksissä kylvyissä Maria puolestaan luottaa mineraalisuoloihin. 

Lue lisää: Maria Nordin onnistui jälleen suututtamaan ”kaikki” – suojelee syntymätöntä lastaan matkapuhelinsäteilyltä: ”Wifi laitetaan yöksi pois”

Marialla on kerrottavaa myös meikkaamisesta. 

- Tavallisena työpäivänä johon kuuluu paljon tapaamisia tai vaikka luennointia, en yleensä meikkaa. On oikeastaan ihan hullua että, oletus on että naiset meikkaa joka päivä. Niin ja kulmia en nypi ja en tietty tee mitään muillekaan ihanille ihokarvoilleni.

 

Melkein 9 vuotta sitten. Kuvassa vauvamme on 10 päivän ikäinen ja mä olin pumpannut maitoa. Muistan kuinka tämän ihanan syömishetken jälkeen Reino nousi sohvalta ja vei vauvan hellästi pisulle lavuaarin päälle. Se oli maailman luonnollisinta! Ja vauva oli niin tyytyväinen ja isoäiti ihasteli vieressä. 💛 Vauvaa pidettiin mahdollisimman paljon alaosa paljaana, koska harjoitimme vauvojen vessahätäviestintää. Se oli yhtälailla meidän molempien vanhempien juttu. 🍼🍼 Monesti sattui myös niin @reinonordin tunnisti vauvan vessahätäviestit ennen minua. Vessahätäviestintä voikin lähentää koko perhettä. Tässä yksi hieno kommentti joka tuli blogiini vvv:tä harjoittaneelta isältä: ”Isänä vessahätäviestintä on todella hieno juttu. Se lähentää vauvaan. Ainakin meillä toimi todella hyvin input-output systeemi, jossa äiti hoiti inputista ja isä outputista.” 🍼😍🍼 Sydämestäni toivon, että mahdollisimman moni tutustuisi menetelmään. Vauvojen vessahätäviestintä ei ole ollenkaan niin vaivalloista kuin luullaan. Itseasiassa päin vastoin: itse koin että vvv vähensi stressiä ja helpotti arkea kun ei ollut niin paljon vaipparumbaa. Ja oli ihana ymmärtää vauvan viestejä ja vastata niihin. ❤️ Osallistu luennolleni aiheesta osoitteessa www.vaipatonvauva.fi tai tägää kommenttikenttään ystävä, jolle aihe on ajankohtainen. . #vauva #vauvaarki #vastasyntynyt #isä #vauvalle #vauvanvaatteet #baby #isäjavauva #fatherandbaby #baby

Henkilön Maria Nordin (@marianordin.fi) jakama julkaisu

Marian ja hänen muusikkoaviomiehensä Reino Nordinin elämä täydentyy kolmannella lapsella vielä kuluvan kesän aikana. 

Maria on kertonut blogissaan käyttävänsä esimerkisi äitiysvaatteita, jotka ehkäisevät matkapuhelinsäteilylle altistumista. Sen lisäksi hän toivoo lääkkkeetöntä synnytystä. 
 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!