fbq
Uutiset
07.06.2017 10:15
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Pasi Murto
Maria Monde
Maria Monde tulistui saamastaan kritiikistä: Rautaleuat vääntävät sitä samaa jäykkää p**kaa...
Uutiset
07.06.2017 10:15
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Pasi Murto

Räppäri Maria Monden uutuuskappale Snäppäillään aiheutti negatiivisten kommenttien tulvan. Maria toivoi uutuuskappaleestaan kesän jättihittiä, mutta Snäppäillään on saanut vaisun vastaanoton kuulijoilta.

Maria Monden uutuusvideolle kylmää kyytiä: "Hävettää olla suomalainen!"

Maria on pettynyt saamaansa kritiikkiin, ja hän purki tuntemuksiaan sosiaalisessa mediassa. Etenkin Facebookissa oleva ryhmä Muusikoiden.net pahoitti räppärin mielen.

Siellä rautaleuat vääntää sitä samaa jäykkää paskaa mihin ne on itse juuttuneet ikiajoiksi kiinni ja sitten ei ole minkäänlaista kykyä ottaa vastaan uutta, freesiä materiaalia. Oikea röökiltä haisevien ( Ei ole mitään tupakoitsijoita vastaan ) hevi-rokkareiden luvattu maa toi sivusto :D Jumalauta miten naiivia sakkia. On siellä varmasti niitä fiksujakin mutta kun siinäkin on se, että viisaat vaikenee, Maria kirjoitti Facebook-sivustollaan.

Maria hämmästelee toisessa päivityksessään suomalaisten kateellisuutta toisen menestyksestä.

Tuntuu, että jengi yrittää väkisin selittää mun menestyksen aina jollain tekosyyllä, kuten että "tekee paskaa musaa ja siksi jengi kattoo" --> Mikseivät vaan voisi sanoa että hyvä hyvä, keep going? Ja nauttia musasta. Mä itse tiedän, että mun materiaalit on duunattu ammattilaisten käsissä ja luotan omaan visiooni 100 %... Itse osaan iloita muiden menestyksestä.

Negatiivisista kommenteista huolimatta Snäppäillään on kerännyt Youtubessa yli 150 000 katselukertaa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »