Hyppää pääsisältöön
Mari Valosaari

Mari Valosaari avun tarpeessa: jälleen uusi au pair etsinnässä!

Fitness-kaunotar Mari Valosaari ja hänen aviomiehensä Jontte Valosaari ovat jälleen arjen haasteiden edessä.

Mari ja Jontte ovat turvautuneet au pairien apuun perhearkensa pyörittämisessä. Loppukesällä heidän luonaan asui yhdysvaltalainen nuori nainen, sen jälkeen apuun saapui tšekkiläinen tyttö.

− Nyt etsimme jälleen uutta au pairia. Tsekkiläinen tyttö oli meillä nelisen kuukautta. Hän on luonamme tammikuun loppuun asti. Hyvästä au pairista luopuminen harmittaa, koska sen jälkeen on aina etsiä uusi. Hehän eivät ole pysyviä työntekijöitä. Toivoisin seuraavan olevan meillä ainakin vuoden ajan, Mari kertoi Seiskalle Fitness TV:n lehdistötilaisuudessa.

Ihmiset kyseenalaistaneet

Marin mukaan häneltä kysellään paljon au pairien tehtävistä ja siitä, miksi pariskunta ylipäätään tarvitsee apua arjen pyörittämisessä.

− On varmasti kyseenalaista, miksi meillä on au pair, koska minä olen äitiyslomalla. Tarvitsemme apua, koska meillä on neljä hevosta, ja lisäksi Jontte on joka neljäs päivä kokonaisen vuorokauden töissä. Etenkin niinä päivinä tallitöiden tekeminen olisi todella vaikeaa, jos kaksi pientä pyörii jaloissa. Pelkästään turvallisuussyistä on parempi, että joku hoitaa lapsia minun ollessa hevosten kanssa.

Kiireiden keskellä au pairin apu on Marille ja Jontelle korvaamaton.

− Au pair auttaa kodin siivoamisessa, koska minulla ei ole siihen aikaa ja energiaa tallipäivän jälkeen. Lisäksi hän auttaa ruoanlaiton kanssa. Toivoisin, että seuraava au pairimme pitäisi kokkaamisesta, koska minä en ole innokas ruoanlaittaja.

 

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Antero Alhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!