fbq
Uutiset
10.11.2017 11:07
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Timo Korhonen
Mari Valosaari kamppailee suolistosairautensa kanssa.
Mari Valosaaren suolistosairaudessa valtava takaisku – joutui perumaan juontokeikan
Uutiset
10.11.2017 11:07
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Timo Korhonen

Fitness-kaunotar Mari Valosaari kamppailee ikävän suolistosairauden kanssa.

Lue lisää: Mari Valosaari joutui sairaalaan - ikävä sairaus otti pahasti takapakkia: Älkää tehkö samaa virhettä!

Lue lisää: Mari Valosaari pääsi vihdoin sairaalasta – paino putosi useita kiloja!

Juontajana työskentelevä Mari kertoi tuoreessa blogikirjoituksessaan joutuneen perumaan työkeikan lyhyellä varoitusajalla. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Mari joutui jättämään sovittuja töitään sairautensa takia.

Tänään illalla olisi ollut hieno tilaisuus jonka olin saanut kunnian juontaa. Eilen kuitenkin oli pakko katsoa totuutta silmiin ja myöntää että olen edelleen liian huonossa kunnossa. Se sisu sisälläni kyllä huusi ja huutaa edelleen ”kyllä sä siihen pystyt, hienosti se menis”. Ja voihan olla että jos olisin keikan mennyt tekemaan niin se olisikin mennyt hyvin. Olisin jaksanut tsempata sen ajan, mutta entä sen jälkeen. Tulisiko liikaa takapakkia paranemisessa? Mari pohtii blogissaan.

Lisäksi Mari kertoo, että korvaavia juontajia on vaikeaa saada lyhyellä varoitusajalla, mutta hän kiittelee tilaisuuden järjestävää tuotantoyhtiötä siitä, että he saivat järjestettyä asian.

Tällä hetkellä Marin vointi on huono.

Heikottaa, väsyttää, paino tippuu, harmittaa.. Hemoglobiini on todella alhainen, se vetää hirmuisesti mehuja pois. Ja kroppa, se on jännä miten se pienikin paine mikä lihaksissa oli, on kadonnut. Mulla on tällä hetkellä yhdet maailman rohkeimmista nyrkeistä ku uskaltaa roikkua tämmöisten pulkannarujen varassa.

Mari joutui käymään sairaalassa tiistaina, koska verikokeet näyttivät tulehdusarvojen nousua, ja hänelle nousi kuume. Mitään hälyttävää ei löydetty, ja hän pääsi kotiin.

Marin seuraavan juontokeikan on tarkoitus olla kahden viikon päästä, jolloin hän aikoo olla voimissaan.

Tästä noustaan vielä vaikka voin kertoo että ei ole helppoa yrittää niin ajatella. Mutta ei muutakaan vaihtoehtoa ole, pakko uskoa parempaan huomiseen, Mari päättää kirjoituksensa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »