Uutiset

Marco Hietala kertoo väleistään Tarja Turuseen!

03.12.2013 18:33

Metalliyhtye Nightwish oli jäsenkohun keskellä loppuvuonna 2005, jolloin Tarja Turunen erotettiin yhtyeestä avoimella kirjeellä.

Eron taustoja puitiin lehtien sivuilla ja Mape Ollilan kirjoittamassa Nightwish-kirjassa. Tarjan jälkeen yhtyeen solistina toimi ruotsalainen Anette Olzon, joka jätti Nightwishin syyskuun lopussa 2012. Nyt yhtyeen solistina toimii hollantilainen Floor Jansen.

- Uuden solistivaihdoksen myötä sovimme, ettemme ala puida sitä julkisesti. Historia on opettanut, että julkisesti kerrottuja mielipiteitä tulkitaan, ja sen jälkeen luodaan lisää mielipiteitä. Loppupeleissä se ei ole hyödyksi kenellekään, yhtyeen laulava basisti Marco Hietala kertoo Seiskalle.

 

Olemme tavanneet kerran

Tarja Turusen lähdettyä Nightwishin riveistä hän ei ole pitänyt yhteyttä vanhoihin yhtyetovereihinsa. Marco on tavannut Tarjan kerran vuoden 2005 jälkeen.

-Törmäsin häneen kerran Helsinki-Vantaan lentokentällä. Hän oli rauhallinen ja ystävällinen. Hän kyseli lasteni kuulumisia ja miten itse voin. Vaihdoimme kuulumisia muutaman minuutin ajan, minkä jälkeen minun oli lähdettävä lennolleni ja hänen omalleen. Emme pidä yhteyttä säännöllisesti, mutta minä toivon Tarjalle pelkkää hyvää, Marco sanoo.

Marco kiertää Raskasta joulua -kiertueella joulukuun loppupuolelle asti.

Osallistu kilpailuun ja voita Nightwishin uusi dvd!

 

KATSO MYÖS:

Marco Hietala kommentoi Cheekin jättikeikkaa!

Hän on Nightwishin uusi solisti!

Nightwish-Anette näytti epäilijöilleen!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!