Marco Hietala

Marco Hietala avautui uutuuskirjassa uskottomuudestaan: Hain lohtua vieraasta sylistä!

12.10.2017 16:25

Nightwish-yhtyeestä tuttu Marco Hietala kertoo uudessa Rusotumaton-elämäkerrassaan avioliittonsa päättymiseen johtaneista asioista.

Marco Hietala avoimena avioerostaan: Olen saanut tarpeekseni vuosia jatkuneesta vähättelystä!

Marco kertoo kirjassa hänen ja ex-vaimonsa tilanteen ajautuneen siihen pisteeseen, että hän etsi lohtua vieraasta naisesta.

On pakko myöntää, etten ole ollut aiemmille tyttöystävillenikään täysin uskollinen. Tämä meidän tilanteemmekin eskaloitui sitten Etelä-Amerikan ja Meksikon rundilla siihen, että hain lohtua vieraasta sylistä. Ja sehän vain lisäsi omaa henkistä ahdinkoani. Miten helvetissä tästä nyt sitten edetään. Kotiin tullessani pidin asiasta suuni kiinni, mutta tilanne välillämme paheni niin, että otin vuoden 2015 isänpäivänä itselleni hotellihuoneen, mikä oli tietenkin melko ironista kyseinen ajankohta huomioiden, Marco kertoo kirjassa.

Kutsui naisen kiertueelle

Marco paljastaa elämäkerrassaan jatkaneensa yhteydenpitoa tapaamaansa naiseen,

Olin henkisesti täysin poissa tolaltani ja tein sellaisen tempun, että kutsuin tämän etelän mailla tapaamani naisen viikoksi Euroopan-rundillemme. Sain häneltä kuitenkin uskoa siihen, että minussa itsessäni tai persoonassani ei ollut mitään vikaa. Eikä varmaan ollut vaimossakaan, mutta meidän tapauksessamme hinkkasimme toisiamme vain vääristä kohdista niin, että kummankin iho oli vereslihalla. Eli emme löytäneet yhteistä säveltä, vaan sorkimme vain toistemme kipupaikat vanhalla tottumuksella.

Marco kertoo, ettei naisen kutsuminen kiertueelle ollut viisas tai reilu veto ketään kohtaan.

Puhuin bändille ja crew’lle, että minulle on tulossa vieras, ja toivoin että pidetään asiasta matalaa profiilia. Olisihan se pitänyt tietää, ettei sellaisesta voi olla tieto vuotamatta, koska rundilla on niin helvetin paljon ihmisiä. Eikä se salassa pysynytkään. Totta kai se sana levisi, ja sitten olin pakotettu soittamaan kotiin ja kertomaan tilanteen.

Häpeilemättömän rehellinen

Marco halusi kertoa elämänsä raskaista hetkistä mahdollisimman avoimesti ja rehellisesti. Muusikon mukaan hän kantaa vastuun omista tekemisistään ja kertoo kirjassa oman tarinansa.

−  Kerroin omista pettymyksistäni, mihin ajauduin ja millä tavalla ja miten päädyin vieraaseen sänkyyn. Ne ovat omia virheitäni, ja kerron niistä avoimesti. Toisen ihmisen virheistä ja hänen kantaansa en voi kommentoida, Marco kertoi Seiskalle Ruostumaton-elämäkerran julkaisutilaisuudessa.

 

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!