Uutiset
Vain Seiskassa!

Malmin naisen tutkija Seiskalle: Asianajajan käytös järkytti!

29.12.2016 15:11

Niin sanottu hasistynnyrijuttu sai tänään välitilinpäätöksen. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi lukuisia henkilöitä, eritoten huumepoliisin ex-pomon Jari Aarnion 10 vuoden vankeuteen ja niin sanotun Malmin naisen Mari Romanon (kuvassa) reilun kolmen vuoden vankeuteen.

Mari Romano kertoi Seiskalle yksinoikeudella tapauksen erikoisista yksityiskohdista ja ennen kaikkea hänen tutkijansa ja asianajansa poikkeuksellisesta käytöksestä.

Seiska tavoitti taannoin Mari Romanon tutkijana toimineen KRP:n tutkijan. Hän myönsi, että oli käynyt Romanon asianajajan luona.

– Oletko asianajajaa puhuttanut? Muistaakohan hän siitä illasta mitään? Hän halusi esitellä asuntoaan ja siinä pyörähdin hetken aikaa, tutkija aloitti.

Eikö asianajaja ollut kovassa humalassa?

– Mulla ei ole mahdollisuutta tutkia henkilön kuntoa, joka tulee vapaaehtoisesti kuulusteluihin. Ei ole oikeutta puhalluttaa. He kävivät Marin kanssa tupakalla, eikä mulla ollut mahdollisuutta seurata, mitä siellä nautittiin. Kiinnitin huomiota siihen, että Mari suuttui häneen kuulustelun aikana.

Ryhtyikö asianajaja juomaan omia juomia, kun olitte ravintolassa ennen kuulusteluja?

– Joo, sitä mä hänelle sanoin, ja tarjoilija puuttui myös. Olin järkyttynyt, kun hän kaatoi repusta ravintolan lasiin jotain.

Romanon mukaan kuulusteluissa asianajaja huusi, että ”kohta poltetaan kukkaa”. Sinä hermostuit miehelle?

– En tällaista yksityiskohtaa muista, mutta kyllä kummastelin tämän suuntaisia keskusteluja, kun niitä minun kuullen heitettiin.

Onko sinun ja asianajajan toiminta vaikuttanut Romanon asemaan heikentävästi?

– Mun mielestä ei missään tapauksessa. Kuten olen aiemmin todennut, olin syytteet nähtyäni hetken poissa tolaltani Marin saamista syytteistä, kun hän selvitti asiaa hyvin.

Yrititkö iskeä Romanoa?

– Tätä kysyttiin oikeudessa, ja työnantaja kysyi myös. Minulla on myös puoliso, joka on asiaa kysynyt. En ole yrittänyt häntä lähestyä siinä mielessä. Olen inhimillisesti toiminut ja henkilön kurjaa tilannetta yrittänyt helpottaa.

Miten asianajaja puolustautui? Lue hänen kommenttinsa täältä.

Teksti:panu hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!