Vain Seiskassa!
malmin naisen asianajajan käytös ihmetytti

Malmin naisen asianajaja puolustautuu: Olen pelinappula!

29.12.2016 13:24

Niin sanottu Malmin nainen Mari Romano antoi joulukuun alussa yksinoikeudella haastattelun Seiskalle. Malmin nainen oli keskeisessä roolissa niin sanotussa hasistynnyrijutussa, jonka tiimoilta huumepoliisin ex-pomo Jari Aarnio tuomittiin tänään. Myös Mari Romano sai vankeustuomion.

Romano kuvaili kuukausi sitten Seiskalle, miten sekä hänen asianajajansa että hänen tutkijanaan toiminut KRP:n tutkija olivat hänen mielestään käyttäytyneet asiattomasti. Myös Seiskan jututtama tutkija ihmetteli asianajajan käytöstä.

Seiska tavoitti kuukausi sitten Mari Romanon asianajajan. Hän ei halunnut muun muassa asianajosalaisuuteen vedoten kommentoida yksityiskohtaisesti Romanon esittämiä väitteitä vaan kommentoi Romanon tapausta yleisellä tasolla.

- Asetan Marin kommentit samaan sarjaan kuin hänen useat muut kertomansa, jotka hän on myöhemmin kertonut keksineensä. Ymmärrän Marin tuulettelun siltä kannalta, että juttu on ollut hänelle äärettömän raskas, vaikka tarinat eivät pitkälti paikaansa pidäkään. Vaitiolovelvollisuuteni estää minua kommentoimasta tarkemmin, koen olevani pelinappula, asianajaja sanoi Seiskalle.

- Jouduin tukemaan Maria koko prosessin, että hän jaksoi. Hän on kiittänyt minua useasti työstämme.

Romanon pyynnöstä Helsingin käräjäoikeus vapautti jo aiemmin hänen asianajajansa tehtävistään. Syynä oli luottamuspula.

Teksti: panu hörkkö
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!