fbq
Uutiset
08.03.2019 12:03
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: All Over Press
Emmi Kainulainen ja Mikael Granlund saivat perheenlisäystä.
Mallirakkaansa kanssa lapsen saaneelle Mikael Granlundille palkankorotus – näin hurjasti seuraa vaihtanut NHL-tähti tienaa!
Uutiset
08.03.2019 12:03
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: All Over Press

NHL-tähti Mikael Granlundilla, 27, on edessään pelillisesti lupaavan oloinen kevät, mutta yksityiselämän puolella on varmasti luvassa haasteita. Mikke kaupattiin viime viikolla Minnesota Wildista Nashville Predatorsiin. Kaupasta kerrottiin julkisesti samaan aikaan, kun hänen kihlattunsa Emmi Kainulainen, 28, synnytti parin esikoispojan.

Lue myös: Mikael Granlund kommentoi ensi kertaa isäksi tulemista - Emmi-rakas synnytti esikoisen: ”Hullua ja erityistä!”

Mikke saikin sulatella isäksi tulemista sekä muuttoa Nasvhilleen samaan aikaan. Kaupatut pelaajat joutuvat yleensä hyppäämään lähes suoraan lentokoneeseen, mutta Predatorsin pomo David Poile antoi Mikelle muutaman päivän aikaa.

– Puhuin Mikelle isänä ja isoisänä. En puhunut kaupasta ensimmäiseen viiteen minuuttiin. Kerroin, kuinka tärkeää hänen on pitää huolta perheestään ja kuinka suuri päivä tämä heille on. Puhuimme lätkästä sen jälkeen, kun vauva oli syntynyt, Poile kertoi lehdistötilaisuudessa.

Mikael pelasi NHL:ssä Minnesotan riveissä, kunnes hänet yllätyskaupattiin Nashvilleen.
Mikael pelasi NHL:ssä Minnesotan riveissä, kunnes hänet yllätyskaupattiin Nashvilleen.

 

Lue myös: Ensimmäinen kuva Mikael Granlundin ja Emmi Kainulaisen vauvasta julkaistiin - katso!

Palkka nousee

Nashvillessa Mikaelilla on Minnesotaa paremmat menestymismahdollisuudet. Sopimusta on jäljellä vielä ensi kausi, joten koko perhe tulee countrykaupunkiin perässä. Mikael tienaa nykyisestä sopimuksestaan keskimäärin viisi miljoona euroa kaudessa.

Vauvalla tuskin tulee olemaan puutetta mistään, sillä Predators maksaa Mikelle ensi vuodesta palkaa peräti 5,7 miljoonaa euroa, koska sopimuskauden viimeisenä vuonna palkka nousee korkeimmilleen.

Lue myös: NHL-tähti Mikael Granlundilla raskas kaasujalka aamuruuhkassa – kuvat liikennetörttöilystä öky-Mersulla!

Emmi kärsi pahoinvoinnista

Nashville on noin 1 400 kilometrin päässä nykyisestä kodista Saint Paulista. Muutot ovat tulleet Mikaelille ja Emmille tutuiksi vuosien varrella

– Neljän vuoden aikana olemme muuttaneet 16 kertaa Suomessa ja USA:ssa. Aina kauden vaihtuessa kämppä on pakattu varastolaatikoihin, Emmi kertoi Me Naisille muutama vuosi sitten.

Synnytys oli Emmille todennäköisesti myös helpotus. Hän kertoi Intagramissa kärsineensä raskauden aikana rajusta pahoinvoinnista ja oksennelleensa useita kertoja päivässä.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »