Hyppää pääsisältöön
Malla Malmivaara: Perustin Pihla Viitalan kanssa elektroduon!

Malla Malmivaara: Perustin Pihla Viitalan kanssa elektroduon!

Näyttelijä Malla Malmivaara pääsee ensimmäistä kertaa näyttelemään entisen koulukaverinsa Pihla Viitalan kanssa Nelosen uudessa Mustat lesket -tv-sarjassa. Malla opetteli ennen viime kesänä kuvatun sarjan kuvauksia skeittaamaan.

– Harjoittelin sitä sen verran, että opin skeittaamaan. En päässyt näyttämään taitojani, sillä kohtaus tehtiin nurmikentällä. Rakastan tutustua uusiin lajeihin, Malla kertoo Seiskalle.

Mallan 10-vuotias Osla-tytär pääsi kokeilemaan näyttelemistä, sillä hänet nähdään sarjassa Pihla Viitalan tyttären roolissa.

– Tyttäreni käy onnellisesti koulua ja kaikki on hyvin. Nyt on vapaampaa kevääseen saakka, joten ehdin kirjoitella.

 

Malla Malmivaaran (kesk.) lisäksi tulevaa tv-sarjaa tähdittävät maailmalla mainetta niittänyt Wanda Dubiel (vas.) ja Pihla Viitala.

 

Näyttelemisen lisäksi Malla on kunnostautunut muusikkona. Hän julkaisi vuonna 2009 englanninkielisen debyyttilevyn taiteilijanimellä Belle Who. Vaikka hän on pitänyt hiljaiseloa musiikkirintamalla, ei hän ole hylännyt musiikin tekemistä, sillä hän työstää parhaillaan ensimmäistä suomenkielistä julkaisuaan.

– Sain toisen Belle-levyni lähes valmiiksi, mutta en halunnut julkaista sitä. En ollut täysin tyytyväinen siihen. Sanoitukset olivat mielestäni jääneet vanhaksi. Nyt eteen on tullut kielenvaihdos, ja tuntuu myös siltä, että haluan tehdä "jorattavaa" musiikkia.

 

Perustimme duon Pihla Viitalan kanssa!

Musiikin tekeminen ei rajoitu Mallalla ainoastaan soolotuotantoon, sillä hän työstää englanniksi ja ranskaksi kappaleita myös Pihla Viitalan kanssa.

– Ajatuksenamme on, ettei ole rajoja. Duomme hakee vasta muotoa, joten emme itsekään tiedä vielä, mitä on luvassa. Musiikissamme on ranskalaisen elektromusiikin tuntu. Innostus ranskaksi esiintymiseen on lähtöisin Pihlalta, sillä hän on käynyt suomalais-ranskalaisen koulun, Malla kertoo.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!