Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Makwan Amirkhani

Makwan Amirkhani julkaisi ensimmäisen kuvan missirakkaastaan – ylistää vuolaasti: ”Tykkäät puhua ja välillä liikaa..”

Vapaaottelija Makwan Amirkhani kannustaa avopuolisoaan Miss Suomi -kilpailussa.

Makwan seurustelee Miss Suomi -semifinalisti Nina Heinikosken kanssa. Heini paljasti Seiskalle, että he ovat seurustelleet jo kolme vuotta ja elävät avoliitossa.

- Muutimme juuri kolmiosta kaksioon, jossa meillä on toistaiseksi vain keittiönpöytä ja sänky. Kun muutimme, myimme Makwanin huonekalut, eikä sisustamiselle ole ollut aikaa, Nina kertoi Seiskalle.

Lue myös: Oho! Miss Suomi -semifinalisti Nina Heinikoski elää avoliitossa UFC-tähti Makwan Amirkhanin kanssa: "Rakastuimme festareilla!"

Makwan ja Nina ovat pitäneet matalaa profiilia suhteestaan, eivätkä he ole julkaisseet yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa.

Makwan teki kuitenkin poikkeuksen Miss Suomi -semifinalistien julkistuksen jälkeen. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan Nina-rakkaastaan.

- Tuen sinua. Onnea Miss Suomi skaboihin. Oot aito ja rehellinen ihminen. Tykkäät puhua ja välillä liikaa mikä on hyvä. Oot loisto kilpailija näihin kisoihin, Makwan kirjoitti kuvan yhteyteen.

Nina huomasi rakkaansa kuvajulkaisun ja riensi kommentoimaan sitä.

- Sä oot kultaa, hän kirjoitti.

Katso myös: Tässä ovat Miss Suomi -semifinalistit: näyttelijäkaunotar, Miss Helsinki -finalisti, UFC-tähden rakas ja Talent-finalisti - katso kuvat ja esittelyt!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Pasi Murto, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!