Katso kuvat!

Maksullisia hodareita, Niinistön livahdus, intohimoinen suudelma ja pettynyt Paavo – katso presidentinvaali-illan Kääk-juorut!

Uutiset | 03.02.2018 12:12

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ei turhaa juhlinut omissa vaalivalvojaisissaan, vaan hän poistui voittonsa jälkeen vähin äänin Vanhalta ylioppilastalolta.

Hieman yllättäen Niinistö ei maininnut kiitospuheessaan omia perheenjäseniään. Yleisössä presidenttiä kuitenkin tuuletti raivokkaasti hänen poikansa Nuutti ja tämän Saara-vaimo.

Nuutti ja Vaimo.

Lue myös: Presidentti Sauli Niinistö ei maininnut perhettään kiitospuheessaan – Nuutti-poika liikuttuneena yleisössä!

Isän puheen aikana Nuutti-poika näytti selvästi liikuttuneelta. Niinistön puolisoa, rouva Jenni Haukiota ei vaali-illan juhlahumussa nähty. Viimeisillään raskaana oleva valtakunnan ykkösnainen seurasi presidentin uudelleenvalintaa kotona perheen Lennu-koiran kanssa.

Nuutti Niinistö uleisössä.

Lue myös: Jenni Haukio ei osallistunut vaalivalvojaisiin – Sauli Niinistö kiirehti pois ennakkotulosten jälkeen!

Yhteisvideota katsottu yli 360 000 kertaa!

Roni Bäck ja Sauli.

Yksi Niinistön kannattajista oli Youtubetähti Roni Back. Ennen vaaleja tubettaja haastatteli Saulia tämän vaalikiertueella. Myöhemmin hän teki myös videon, jolla hän perusteli omaa äänestyspäätöstään. Ronilla on Youtubessa lähes 330 000 tilaajaa, joten hänen puheillaan on todellista vaikutusta erityisesti nuoriin.

Lue myös: YouTube-tähti Roni Bäck Niinistön vaalivalvojaisissa: Mukavaa vaihtelua, kun kukaan ei tunnista minua!

Ronin Niinistö-videoita on katsottu Youtubessa yli 360 000 kertaa.

– Pohdin sitä todella paljon. Videoihin tuli jonkin verran kommentteja, että vaikutan nuorten ajatuksiin. Oltiin sitä mieltä, että en saisi ottaa poliittista kantaa. Se on vähän kaksipiippuinen juttu, mutta päätin, että haluan vähän rikkoa rajoja. Presidentinvaali on kuitenkin henkilövaali, jossa ei oteta niin selvästi poliittisesti kantaa, Roni toteaa.

Lue myös: Kääk, mikä vesirajahame! Vihreiden puheenjohtajan Touko Aallon nuori Iris-rakas, 24, juhli pressavaali-iltana rohkeassa asussa - kuvat!

Roni oli mukana myös Niinistön vaalivalvojaisissa Vanhalla Ylioppilastalolla.

– Tunnelma on ollut aika fancya, eikä täällä näy juuri nuoria ihmisiä. Hirveän moni ei ole tunnistanut minua. Sinällään vähän vaihtelua, koska jos olisi nuoria paikalla, pitäisi koko ajan ottaa selfieitä. Täällä on vähän hiljaisempaa, eikä se haittaa yhtään.

Ilmaisia nakkimukeja ja maksullisia hodareita!

nakkimuki

Vaalivalvojaisten tarjoilut poikkesivat toisistaan täysin. Sauli Niinistön vaalivalvojaisissa oli tarjolla maksua vastaan hodareita, kun taas vihreiden Pekka Haaviston vaalivalvojaisissa ei ollut tarjolla vieraille mitään. Median edustajat saivat nauttia maksutta hedelmiä.

Lue myös: Tältä näyttää Laura Huhtasaaren vaalivalvojaisten ruokatarjoilu: tarjolla suomalaisten rakastamaa herkkua - kuva!

Perussuomalaisten Laura Huhtasaaren vaalivalvojaisissa oli ilmainen nakkibaari, joka oli kovassa suosiossa. Lisäksi jokaisessa paikassa sai omalla rahalla ostaa sekä alkoholillisia että alkoholittomia juomia.

Sauli huolehti pikkupojalle selfien!

Vaasalainen kansanedustaja Susanna Koski (kok.) osallistui Niinistön kampanjointiin Pohjanmaalla. Susannalla jäi vaaliriennosta erityisesti mieleen se, miten presidentti huomioi aivan nuorimmatkin ihailijansa.

– Siellä oli yksi poika, joka halusi selfien Niinistön kanssa. Sanoin hänelle, että kaivaa kameran valmiiksi, kun presidentti tulee tästä ohi. Poikaa kuitenkin ujostutti kauheasti, kun Niinistö alkoi lähestyä. Presidentti kannusti ottamaan selfien ja varmisti myös osaltaan, että poika sai kuvansa. Lapsi muistaa tilanteen varmasti loppuikänsä, Susanna arvioi.

Intohimoinen suudelma lavalla!

Laura Huhtasaari ja mies.

Laura Huhtasaari saapui pian Säätytalolta takaisin omiin vaalivalvojaisiinsa. Laura piti tukijoilleen ja kannattajilleen puheen, jonka jälkeen hän pyysi miehensä Teemu Lämsän kanssaan lavalle. Pariskunta jakoi pitkän suudelman yleisön edessä, ja se sai yleisön raikuviin aplodeihin.

Lue myös: Laura Huhtasaari ja Teemu-rakas: intohimoinen suudelma vaalivalvojaisissa - kuva!

Pettynyt Paavo vetäytyi!

Paavo Väyrynen.

Vaalitulokseen pettynyt Paavo Väyrynen vetäytyi juttelemaan yksin puhelimeen Säätytalon aulaan, kun muut ehdokkaat jäivät vielä median jututettaviksi.

Lue myös: Touko Aalto ja Iris-rakas juhlivat Pekka Haaviston kanssa vaalitappiota aamukahteen kaljakuppilassa – kuvat pikkutunneilta!

Pekkaa kannustettiin kyltein!

Pekka Haaviston kannustuskyltit.

Vihreiden Pekka Haaviston vaalivalvojaisissa Helsingin Tavastialla kannattajat olivat sonnustautuneet kannustuskylteillä, joita muissa vaalivalvojaisissa ei nähty.

He juonsivat vaalivalvojaiset!

Niinistön juontajat.

Jokaisiin vaalivalvojaisiin oli nimetty oma juontaja. Perussuomalaiset luottivat omiinsa, ja juontajana toimi työmies Matti Putkonen. Saulin vaalivalvojaisissa juontajina häärivät Anna Perho ja Aki Linnanahde. Pekka Haaviston tilaisuudessa vaalitunnelmaa nostattivat Katja Ståhl ja Jari Hanska.

Haaviston juontajat.

Lue myös: Tällainen on Laura Huhtasaaren tyyli vaali-iltana - kuva!

Matti Putkonen

Kike auttaa ystävää!

Kike Elomaa

Kansanedustaja Kike Elomaa saapui Laura Huhtasaaren vaalivalvojaisiin ilman Kimmoa, jonka kanssa viettää heinäkuussa 40-vuotishääpäivää.

– Minulla on kuskina ystäväni Juha, joka on asunut meillä marraskuusta lähtien. Hänellä on takanaan todella kova vuosi, sillä hänen molemmat vanhempansa ja koirakin kuolivat.

Lue myös: Kike Elomaa juhli Laura Huhtasaaren vaalivalvojaisissa: ”Minulla on eräs Juha kuskina!”

Kiire Kännykälle!

Sami Yaffa kiinni kännykässä.

Basistilegenda Sami Yaffan käytös herätti huomiota toissa lauantaina Helsingin Tavastialla presidenttiehdokas Pekka Haaviston tukikonsertissa.

– Konsertin lopuksi Sami nousi kyllä muiden esiintyjien kanssa yhdessä lavalle mutta riensi heti sen jälkeen räpläämään kännykkäänsä. Muut juhlivat, Sami sometti! Outoa puuhaa, rockluolasta kummastellaan.

Lue myös: Kulttuuriväki jätti saapumatta Pekka Haaviston vaalivalvojaisiin: Heistä on rutistettu kaikki irti!

Teksti:Juha Nurmi, Katja Lintunen ja Petri Voutilainen
Kuvat:Ari Lahti, Timo Korhonen, Jarno Kuusinen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!