fbqMaisa Torppa ja Jari-Matti Latvala romanttisella vaellusreissulla Lapissa: "Vielä hymyilyttää" - katso kuvat! | Seiska
Katso kuva!
Maisa ja Jari-Matti

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala romanttisella vaellusreissulla Lapissa: "Vielä hymyilyttää" - katso kuvat!

Uutiset | 29.08.2018 13:30

Kohukaunotar Maisa Torppa paljasti viikonloppuna lähteneensä patikkaretkelle Lappiin kihlattunsa, rallikuski Jari-Matti Latvalan kanssa.

LUE MYÖS: MAISA TORPAN LIHOMISTA KÄSITTELEVÄSTÄ BLOGIPOSTAUKSESTA NOUSI KOHU - NYT HÄN PALJASTAA TOTUUDEN: "MÄ TEIN VIIME VIIKOLLA JOTAIN TOSI TYHMÄÄ..."

Yhdessä kuvassa pariskunta hymyilee aurinkoisesti jylhissä maisemissa rinkat selässään.

- #hiking #lapland#naturelover #eräjormajasenvaimo#pallasyllästunturinkansallispuisto#patikointi #vielähymyilyttää @jmlatvala, Maisa "häshtägitti" Äkäslompoloon tägätyn postauksen kuvatekstissä.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun rakastavaiset testaavat parisuhdettaan telttaretkellä Lapissa. Luontoa rakastava pariskunta patikoi nimittäin samanlaisissa maisemissa jo syksyllä 2016.

KATSO MYÖS: MAISA TORPPA JA JARI-MATTI LATVALA ENSIMMÄISESSÄ YHTEISKUVASSA: LEMMENLOMA LAPISSA!

- Oli niin hieno reissu, että pakko vielä hehkuttaa! Me käveltiin 46km aikamoisessa maastossa. Tunturia ylös ja alas ja välillä umpi metikössä. Jalat oli nilkkoihin asti litimärät ja kengät aivan läpimärät. Kuusen alla ilman telttaa ja kesämakuupusseilla. Pakkasyöhän siitä tuli ja en oo ikinä ollut niin jäässä  Mä en oikeesti enään tunne mun jalkoja paitsi niistä kohista missä on Kiinan kokoiset rakot. Monen kahvikuksallisen ja nuotiolla sukkien kuivattelun avulla kumminkin selvittiin, Maisa kirjoitti tuolloin Instagramiin.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!