fbqMaisa Torppa hehkuttaa kihlattuaan Jari-Matti Latvalaa: "Ollaan oltu 2,5 vuotta yhdessä ja ollaan vielä enemmän rakastuneita kuin alussa!" Katso söpö yhteiskuva! | Seiska
Katso kuva!
Maisa ja Jari-Matti

Maisa Torppa hehkuttaa kihlattuaan Jari-Matti Latvalaa: "Ollaan oltu 2,5 vuotta yhdessä ja ollaan vielä enemmän rakastuneita kuin alussa!" Katso söpö yhteiskuva!

Uutiset | 07.09.2018 10:30

Kohukaunotar Maisa Torppa on rakastunut nainen.

LUE MYÖS: MAISA TORPPA JA JARI-MATTI LATVALA ROMANTTISELLA VAELLUSREISSULLA LAPISSA: "VIELÄ HYMYILYTTÄÄ" - KATSO KUVAT!

- Oon ajatellut, että ihmiset jotka hypettää parisuhdettaan somessa on vaan epätoivoisia ja hakee siitä buustia suhteelle. Mutta nyt mun on pakko olla hypettäjä. Ollaan oltu 2,5 vuotta yhdessä ja ollaan vielä enemmän rakastuneita, kuin alussa! Meistä on hitsautunu älyttömän tiivis tiimi ja ollaan toistemme parhaita kavereita. En tiiä miten oon ansainnut mun rinnalle maailman parhaimman miehen! Kiitos @jmlatvala että teet mut niin onnelliseksi  #ällörakastuneet#parisuhdesiirappia #loveofmylife#wifetobe #meollaanmeMaisa hehkuttaa Instagram-postauksessaan.

Pariskunnan rakkaustarina sai alkunsa, kun Jari-Matti kiinnitti huomion Maisaan vuosia sitten Jyväskylän Neste Rallyssä. Viiden vuoden ajan mies lähetteli Maisalle viestejä Facebookin kautta, välillä sai vastauksen ja välillä ei.

LUE LISÄÄ: JARI-MATTI LATVALA JA MAISA TORPPA JUHLIVAT VUOSIPÄIVÄÄNSÄ - RAKKAUS ALKOI HYVIN ERIKOISELLA TAVALLA!

Pariskunta tapasi lopulta kaksi ja puoli vuotta sitten kasvotusten, kun Jari-Matti lupautui vaihtamaan Maisan autoon kesärenkaat. Sen jälkeen rakkaus roihahti. Pariskunta muutti jo samana kesänä avoliittoon, ja toissa juhannuksena Jari-Matti kosi Maisaa.

Rakastavaisten suunnitelmissa on avioitua ensi kesänä.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!