Maisa avautuu rankasta vuodesta Instagramissa

Maisa Torppa avautuu rankoista ajoista ja uudesta rakkaudesta: "Ensimmäinen mies joka saa mut nauramaan ja kohtelee uskomattoman hyvin"

Uutiset | 17.12.2019 15:53

Kohublondi Maisa Torppa, 28, on asettunut Nurmijärvelle avopuolisonsa kanssa. Takana on myrskyisä syksy. Kihlaus rallikuski Jari-Matti Latvalan, 34, kanssa kariutui pettämisskandaaliin ja uudelle vuodelle aiotut häät peruttiin. Voit Seiskan juttuja kohutusta kolmiodraamasta ja Maisasta muutenkin klikkaamalla tästä. 

Joulukuun 17. päivä Maisa tilitti tuntojaan menneestä ja tulevasta pitkässä Instagram-päivityksessä.

Vuosi 2019 on ollut valitettavasti mun elämäni hirvein vuosi. Oon ollut täysin rikottu ihmisraunio, joka on yrittänyt selviytyä vaan päivästä seuraavaan.

Uudessa elämäntilanteessa oleva Maisa kiittelee läheisiään saamastaan tuesta ja kertoo olevansa nyt onnellisessa ihmissuhteessa.

(Hän on) ensimmäinen mies kuka saa mut nauramaan hysteerisesti ja kohtelee mua uskomattoman hyvin. 

Maisa kertoo opiskelevansa positiivista psykologiaa. Kyse lienee ns. self-help -opinnoista. Työelämästään Maisa ei tällä erää kerro uutisia. Tiettävästi hän työskentelee yhä lentoemäntänä. Aiemmin Maisa opiskeli terveydenhoitoalaa, mutta nämä opinnot ovat yhä ilmeisesti viimeistelyä vailla. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome on Board! #flynorra #feelfinnair Off to Paris ✈️ #siivelläeläjä

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!