Maisa Torpan lihomista käsittelevästä blogipostauksesta nousi kohu - nyt hän paljastaa totuuden: "Mä tein viime viikolla jotain tosi tyhmää..."

Uutiset | 21.08.2018 11:54

Seiska kertoi viime viikolla kohukaunotar Maisa Torpan tuskailevan blogissa ja Instagramissa lihomistaan kesän aikana. Postaukset saivat povipommin lukijat ja seuraajat suivaantumaan, sillä Maisa on kuviensa perusteella todella hoikassa kunnossa.

LUE LISÄÄ: MAISA TORPPA TUSKAILEE BLOGISSA JA SOMESSA LIHOMISTAAN - RANKKAA KRITIIKKIÄ SEURAAJILTA: "MISSÄ SULLA SE TURVOTUS ON? TISSEISSÄ KORKEINTAAN"! KATSO KUVA!

Valtavan palautevyöryn jälkeen Maisa avautui postauksensa perimmäisestä tarkoituksesta ja myönsi kyseessä olleen kaupallinen yhteistyö.

Mä tein viime viikolla jotain tosi tyhmää ja mua on jäänyt painamaan se pahasti mieltä. Mulle sosiaalinen media on pääsääntöisesti harrastus, ei keino tienata. Oon pitänyt viime aikoina kiinni mulle tärkeistä arvoista ja tehnyt yhteistyötä vaan sellaisten yritysten kanssa mitkä kuuluu oikeasti mun arkeen ja arvomaailmaan. Rahan tienaaminen on siis jäänyt toisseikkaiseksi asiaksi. Sain pari viikkoa sitten tarjouksen, helppo postaus = hyvä palkka. Jostain älyttömästä syystä sitten otin osaksi mun blogiteksiä asian keventämisestä ja laihduttamisesta. Jos nyt totta puhutaan niin mua itseäni ei voisi vähempää kiinnostaa, jos turvottaa tai välillä tulee herkuteltua kaksin käsin. Mun mielestä on tärkeämpää se, että nauttii elämästä ja tekee juuri niitä asioita mitkä itsestä tuntuu hyvältä (olkoon se sitten liikunta tai sohvaperunailu).

Fanit ovat ennenkin olleet huolissaan Maisan kehonkuvasta, kun hänen painonsa putosi rajusti viime keväänä.

LUE LISÄÄ: HUI, MAISA TORPPA ESITTELI PELOTTAVAN LAIHAA VARTALOAAN – FANIT HUOLESTUIVAT: ”VAIKUTTAA ANOREKSIALTA”

Nyt kaunotarta hävettää ja hän lupaa, ettei vastaava tule enää ikinä toistumaan.

- Pidän tiukasti aikaisemman linjani ja mun somekamppikset tulee sisältämään pelkästään tuotteita/palveluita joita oikeasti kannatan ja jotka oikeasti kuuluu mun arkeen. Nautitaan kaikki itselle tärkeistä asioista ja hyväksytään itsemme tälläisinä, kuin ollaan, hän tilittää viime viikonloppuna tehdyssä Instagram-postauksessaan.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!