fbq
Uutiset
03.11.2020 08:48
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus & Instagram
Maisa Torppa ja it-Mikko
Maisa Torpalla minitulot - mutta Mikko-rakas tienasi muhkeasti! Jari-Matti Latvalalle jättiveronpalautukset nollatuloilla!
Uutiset
03.11.2020 08:48
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus & Instagram

Lentoemäntänä, sosiaalisen median ammattilaisena ja lähihoitajana työskentelevä kohukaunotar Maisa Torppa kääri viime vuoden aikana varsin minimaaliset tulot luksuselämäntyylistään huolimatta.

Maisan ansiotulot olivat vuonna 2019 vain 14 521 euroa ja pääomatuloja hänelle kertyi 405 euroja. Maisa joutui maksamaan verottajalle mätkyjä yhteensä 147 euroa.

Lue myös: Maisa Torppa hehkuttaa Mikko-rakastaan avoimesti somessa: viettävät suhteensa vuosipäivää - muistatko, millainen kohu Maisan, Mikon ja Jari-Matti Latvalan ympärillä oli tasan vuosi sitten?

Maisa tienasi toissa vuonna 12 016 euroa ansiotuloina ja pääomatuloina 1,50 euroa. Mätkyjä hän sai tuolloin 293 euroa. Mikko-rakas puolestaan tienasi 89 992 euroa ansiotuloja ja maksoi mätkyjä 340 euroa.

Maisan tuorehko aviopuoliso, it-alalla työskentelevä Mikko sen sijaan tienasi kuusi kertaa Maisaa enemmän, sillä Mikon ansiotulot olivat vuonna 2019 peräti 86 111 euroa, eli hänen kuukausitulonsa olivat yli 7 000 euroa. Mikko sai palautuksia 2 076 euroa

Ex-rakas Jari-Matti Latvala on ollut jo vuosia nollatuloilla Suomessa, koska hän asuu Monacossa. Niin viimekin vuonna, mutta Jari-Matti sai veronpalautuksia peräti 16 238 euroa.

Takana iso suhdekohu

Maisa ja Mikko alkoivat seurustella melko tasan vuosi sitten pian sen jälkeen, kun Maisa oli eronnut Jari-Matista riitaisen suhdekriisin jälkeen. Eron jälkeen molemmat ovat syytelleet toisiaan julkisuudessa pettämisestä suhteen aikana.

Maisa kertoi Jari-Matin uskottomuudesta Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Jari-Matti avautui puolestaan Maisan pettämisesä tuoreessa elämäkerrassaan.

Lue lisää: Pettäjäksi väitetty Maisa Torppa rikkoi hiljaisuuden: kommentoi nyt Jari-Matti Latvalan kirjan kohusyytöksiä: "Asioihin liittyy paljon helposti kumottavia valheita"

Maisa ja Mikko avioituivat ystävänpäivänä 2020 Helsingissä vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »