Mona-Liisa Nousiainen

Maastohiihtäjä Mona-Liisa Nousiainen on kuollut 36-vuotiaana

30.07.2019 07:26

Suomen hiihtomaajoukkueeseen vuosia kuulunut maastohiihtäjä Mona-Liisa Nousiainen on kuollut 36-vuotiaana. Suomen hiihtomaajoukkue tiedotti asiasta Twitterissä tiistaina.

- Joukkueemme kohtasi suru-uutisen eilen illalla. Mona-Liisa Nousiainen on menehtynyt pitkäaikaiseen sairauteen. Muistamme hänet iloisena ja upeana hiihtäjänä ja musiikintaitajana. Osanottomme perheelle, maastohiihtomaajoukkueen Twitter-tilillä viestittiin.

Mona-Liisa Nousiainen (o.s. Malvalehto) voitti urallaan kolme kertaa hiihdon nuorten maailmanmestaruuden. Aikuisten arvokisojen parhaan saavutuksen Nousiainen saavutti Saksan Oberstdorfissa 2005, kun hän oli sprintissä seitsemäs.

Hän voitti urallaan yhden maailmancupin osakilpailun, Liberecin perinteisen sprintin tammikuussa 2013. Nousiainen lopetti kilpauransa viime vuonna.

Mona-Liisa Nousiainen oli naimisissa ex-maajoukkuehiihtäjä Ville Nousiaisen kanssa. Pariskunnalla oli yksi yhteinen lapsi, vuonna 2010 syntynyt tytär.

Mona-Liisa Nousiaisen kuolemasta uutisoi ensimmäisenä Yle.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mika Seppänen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!