Sami Garam on mökillä.

Maalle karanteeniin vetäytynyt Sami Garam vakuuttaa: Välittömästi Stadiin hoitoon, jos tapahtuu jotain!

07.04.2020 17:02

Julkkiskokki ja ravintoloitsijayrittäjä Sami Garam, 52, lomaili Nina-vaimonsa kanssa Kanarialla. Ansaitusta hengähdystauosta tulikin painajainen.

– Ensimmäiset lomapäivät menivät mukavasti, mutta perjantaina 13. päivä alkoi rytistä. Tuntui, että koko Gran Canaria meni hetkessä säppiin: ravintolat ja kahvilat suljettiin eikä edes uimarannoille tai hotellin altaalle ollut mitään asiaa.

Lue lisää: Julkkiskokki Sami Garamin ja Nina-vaimon Kanarian-lomasta tuli painajainen – paluulennolla outoja ohjeita!

Nyt Sami ja Nina viettävät karanteeniaan Kanta-Hämeen huomassa. Siellä sijaitsee Samin maatila.

– Tietysti jos terveydentilassamme tapahtuisi jotain, emme todellakaan jäisi kuormittamaan Hämeen terveydenhuoltoa, vaan ajaisimme välittömästi Stadiin hoidettavaksi, Sami vakuuttaa Lammin maaseutuidyllistä.

Sami Garam ja Nina viettävät karanteenia parhaillaan tunnelmallisella maatilalla Lammilla. – Täällä riittää ruokaa monen viikon tarpeisiin!
Sami Garam ja Nina viettävät karanteenia parhaillaan tunnelmallisella maatilalla Lammilla. – Täällä riittää ruokaa monen viikon tarpeisiin!

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan arkisto ja Samin ja Ninan albumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!