Uutiset

”Maalasin valkoisen kallan!” Suuren surun kohdannut missilegenda Virpi Miettinen tarttui siveltimeen!

15.01.2020 17:04

Porvoolainen Virpi Miettinen, 73, joutui joulun alla kohtaamaan pysäyttävän uutisen, kun hänen pikkuveljensä menehtyi. Virpiä kolme vuotta nuorempi veli oli sairastanut syöpää.

Lue myös: Missilegenda Virpi Miettisen suuri suru – keuhkosyövän riuduttama pikkuveli menehtyi!

Maalasin valkoisen kallan

Evankelistanakin tunnettu Virpi rukoili veljensä puolesta joka päivä.

– Nyt voin vain muistella ihania aurinkoisia ja mansikanmakuisia lapsuuden kesiä yhdessä. Hänen viimeiset sanansa minulle olivat sairaalasta viestillä lähetetyt ”Nyt tarvitaan kaikki apu, Virpi-rakas.” Ja sydämen kuva perässä.

Virpi on purkanut suruaan maalaamalla.

– Maalasin valkoisen kallan. Kun aikoinaan isäni menehtyi, tein hänestä muotokuvan. Ehkä maalaan muotokuvan veljestänikin. Se ei synny hetkessä, vaan vie kuukausia.

Virpi lääkitsi suruaan taidetta tekemällä. – Maalasin veljeni kunniaksi valkoisen kallan, hän sanoo. Tässä kuvassa Virpi esittelee aiempaa kukkateostaan.
Virpi lääkitsi suruaan taidetta tekemällä. – Maalasin veljeni kunniaksi valkoisen kallan, hän sanoo. Tässä kuvassa Virpi esittelee aiempaa kukkateostaan.

 

Lue myös: ”Tuntuu niin väärältä!” Pikkuveljen äkillinen kuolema mursi ex-missi Virpi Miettisen!

Ystävätär tukena

Miettisten sisaruskolmikosta jäljellä ovat vain siskokset Virpi ja häntä viisitoista vuotta nuorempi sisar, ”vanhempien iltatähti”.

– Hänen ollessaan vauva minä olin jo malliksi menossa, vuoden 1965 Miss Suomi naurahtaa.

– Elämä jatkuu kuitenkin surusta huolimatta. Uudenvuoden vietin rakkaan ystävättäreni Hilkka Kinnusen luona Helsingissä.

Hilkka, 94, on tunnettu näyttelijä, laulaja ja teatterineuvos, joka on tehnyt uransa etenkin operettimaailmassa.

– Olemme tunteneet 30 vuotta, ja olen iloinen, että Hilkka muutti Floridasta takaisin Suomeen. Olemme matkustelleet ympäri maailmaa yhdessä. Maaliskuussa tarkoitus on lähteä viettämään Hilkan 95-vuotisjuhlia Pariisiin.

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!