Maajussille morsian -pari saa syysvauvan!

Uutiset | 29.04.2016 14:33

Vuoden 2014 Maajussille morsian -sarjan kautta toisensa löytäneet Tuomas ja Heidi Kuorikoski saavat perheenlisäystä. Heidi odottaa pariskunnan ensimmäistä yhteistä lasta, jonka on tarkoitus syntyä loppuvuodesta.

– Raskaus on edennyt ensimmäiselle kolmannekselle. Lapsen laskettu aika on marraskuussa. Meille ei ole väliä, onko lapsi tyttö vai poika, kunhan hän on terve, Heidi kertoo Seiskalle.

 

Aamupahoinvointi alkoi

Suhteen myötä uusperheen arki on tullut tutuksi pariskunnalle, sillä Tuomaksella on edellisestä suhteesta 6-vuotias poika ja Heidillä 5-vuotias tytär. Kaustisilla asuva pariskunta on innoissaan tulevasta pienokaisesta.

– Olemme yrittäneet yhteistä lasta jo pari vuotta. Nyt tärppäsi, ja toivotaan, että kaikki menee hyvin. Olen voinut hyvin lukuun ottamatta aamupahoinvointia, Heidi kertoo.

– Olemme kertoneet raskaudesta vasta läheisimmille ystävillemme, Heidin vanhemmille ja minun äidilleni. Vielä emme ole ruvenneet valmistautumaan vauva-aikaan, sillä laskettuun aikaan on kuitenkin vielä puoli vuotta, Tuomas jatkaa.

 

Hääjuhlat Rossossa

Tuomas ja Heidi muuttivat yhteen pian Maajussille morsian -ohjelman kuvausten päätyttyä, ja naimisiin he menivät toukokuussa 2014. Pariskunta vihittiin maistraatissa, ja itse hääjuhlaa vietettiin Kokkolan Rossossa.

Maajussi vietti häänsä tyylilleen ominaiseen tapaan – vaatimattomasti.

– Meitä oli 17 vierasta yhteensä. Tarjolla oli porsasta ja kanaa, joista sai valita. Sitten jälkiruoat. Ihan vaan semmoiset halvat häät, kun lapset ja elukat täytyy hoitaa, Tuomas totesi häiden alla.

 

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!