Camilla Rauhala

Maailman vahvin punk-laulaja! Tamperelaiskaunotar Camilla Rauhala on moniosaaja: ”Päivisin urheillaan ja öisin rokataan!”

04.04.2020 21:01

Periksiantamattomuus, rajojen rikkominen ja näyttämisen halu. Nämä asiat tulevat ensimmäisinä mieleen, kun kuuntelee tamperelaisen Camilla "Camy" Rauhalan, 41, saavutuksia.

Hulppean persoonallisella ulkonäöllä varustettu moniosaaja on nimittäin moninkertainen fitness-urheilun maailmanmestari ja myös voimanoston maailmanmestari. Lisäksi hän toimii laulaja-lauluntekijänä jo kansainvälistäkin suosiota saavuttaneessa Night Nurse -punkrockbändissä.

– Päivisin urheillaan ja öisin rokataan, Camilla naurahtaa.

Päivätyökseen maailman vahvin punk-laulaja toimii tatuointitaiteilijana.

– Ammatillisesti suurin intohimoni on musiikissa. Olen hyvin kilpailuhenkinen ja tavoitehakuinen. Bändini menestys maailmalla on vasta alkusoittoa, me näytämme vielä!

Camilla treenaa punttisalilla kaksi kertaa päivässä, kuusi kertaa viikossa. –  Tämä on elämäntapa.
Camilla treenaa punttisalilla kaksi kertaa päivässä, kuusi kertaa viikossa. –  Tämä on elämäntapa.

Korona perui kiertueen

Musiikki on ollut Lohjalla syntyneen Camillan elämässä mukana pienestä pitäen. Hän osallistui bändinsä kanssa jo teini-ikäisenä rockin SM-kilpailuihin vuonna 1994.

– Tyttöbändimme hajosi kuitenkin aika pian, kun kaikki lähtivät opiskelujen perässä muualle.

Kului vuosia, ennen kuin myöhemmällä iällään tamperelaistunut Camilla päästi jälleen musiikillisen puolensa valloilleen. Vuonna 2012 hän löysi tiensä laulajaa etsivään bändiin. Syntyi punkrockbändi Night Nurse.

Camilla on punkrockbändinsä Night Nursen laulaja-lauluntekijä. – Päivisin urheillaan, öisin rokataan!
Camilla on punkrockbändinsä Night Nursen laulaja-lauluntekijä. – Päivisin urheillaan, öisin rokataan!

 

Hikistä lavaenergiaa puhkuva yhtye on jo ehtinyt levyttääkin, mutta suurin suosio on haettu keikoilta Suomesta ja myös maailmalta.

– Saksa, Espanja, Italia, Ruotsi, Itävalta... Camilla luettelee bändin kanssa kierreltyjä ulkomaita.

Night Nurse oli jo viime vuonna sopinut täksi kesäksi mittavan ulkomaankiertueen Suomen keikkojen lisäksi, mutta kaikkialla jylläävä koronavirus pisti bändin esiintymistauolle.

– Meidät tunnetaan keskeisimmässä Euroopassa huomattavasti paremmin kuin Suomessa. Jotenkin on aina niin, että jos ensin pärjää ulkomailla, täälläkin otetaan tosissaan, Camilla virnistää.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Kai Merilä
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!